10 redenen waarom je de MTV EMA’s niet wil missen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De MTV EMA is de grootste muziekawardshow ter wereld waar topartiesten zich verzamelen om de felbegeerde awards in ontvangst te nemen. Dit jaar zal de MTV EMA plaatsvinden in Milaan en gepresenteerd worden door host Ed Sheeran en co-host Ruby Rose. Met optredens van Pharrell Williams, Ellie Goulding, Jason Derulo, Ed Sheeran & Rudimental. De Nederlandse dj Martin Garrix en de actrice Shay Mitchell (Pretty Little Liars) reiken een award uit tijdens de MTV EMA's op zondag 25 oktober (vanaf 21:00 uur op de televisie!).

1. Allereerst: Hotties, heel veel hotties. We schreven al eerder over de 5 lekkerste mannen die op de EMA’s verschijnen. Mannelijk schoon op een lazy sunday evening is absoluut niet verkeerd.


2. Ook al is het geen WCW, we love Ruby Rose. Deze sexy chick trekt na de geweldige serie Orange is the New Black onze aandacht. Dit wist je trouwens nog niet over Ruby!

3. De beste optredens zijn live optredens. De allerbeste ervaring heb je natuurlijk als je er echt bij kunt zijn, maar wanneer je thuis kijkt staat er in ieder geval geen lange lummel voor je neus. En laten de MTV EMA’s vol zitten met spectaculaire optredens!


4. Er komt een optreden van iemand die al heeft opgetreden voor presidenten, pausen en koninklijke families over de hele wereld. We hebben het over Andrea Bocelli. Een statement in de muziekwereld.

5. Er werd aan de EMA fans gevraagd wat Ed Sheeran zou moeten doen op het podium. Via de hashtag #EMAfanshavespoken kunnen de fans laten weten wat ze Ed het liefst zien doen. Je moet nu natuurlijk wel inschakelen om 21.00 uur om te zien of Ed inderdaad z'n shirt uittrekt.


6. Je hebt een reden om je huis niet uit te hoeven. Het wordt zondag koud en regenachtig. Lekker binnenblijven dus met een warme chocolademelk en je onesie.

7. Je kunt nieuwe talenten ontdekken die je gaan voorzien van geweldige muziek en staan er bekende namen op het podium. Zo is Justin Bieber aan de line-up toegevoegd! Dat zorgt vast voor leuke momenten... (zie punt 10).

8. We mogen wegzwijmelen bij de mooiste outfits van de celebs op de rode loper. Designerjurken, mooie haarstijlen, de duurste schoenen, we love it!


9. We geven je een tip van de sluier: op live evenementen als deze kunnen de gekste dingen gebeuren. Weet je nog het 'booby momentje' van Janet Jackson en Justin Timberlake of de kus van Britney Spears en Madonna? Precies! Daarom moet je kijken, want wie weet wat voor smeuïgs er nu gaat gebeuren…

10. Vloeien er dit jaar weer tranen tijdens de speeches van de sterren? Emotionele speeches zijn om van te smullen. We janken gezellig een potje mee of hebben een goed gesprek tijdens de koffiepauze op de maandagochtend.