WTF journaal van vrijdag 16 oktober

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momenten van vandaag: McDonald's lanceert een zilveren burger, een man is 'boos' omdat een fotograaf cellulitis van zijn vrouw weg photoshopt en een dronken man belt de politie omdat zijn vriendin geen seks wil. Wat een enerverende dag.


McDonald's lanceert een zilveren hamburger
Fastfoodtenten kunnen het zo gek niet bedenken of ze brengen het uit. Na de Halloween whopper van Burger King - waar je groene kak van krijgt - komt McDonald's nu met een zilveren hamburger. Uh... Wat? Gelukkig is deze speciale burger alleen in China te verkrijgen, want inmiddels komen de gekleurde burgers onze strot wel uit. Wat is er mis met de euroknaller?!


Vrouw laat sexy foto's photoshoppen voor haar man en hij is het er niet mee eens
Nou wow, interessant dat een vrouw haar foto's laat bewerken die ze haar man cadeau wil doen. Nee, niet echt. Maar de reactie van haar man was wel verrassend. Zij wilde zich voor een keer weer mooi en jong voelen, dus zonder rimpels, vet en cellulitis. Hij daarentegen vindt het helemaal niks. Ze is geen 18 meer en zo hoeft ze zich ook niet voor te doen. De man werd dus een beetje boos dat dit gebeurd is, terwijl de photoshopper in kwestie alleen maar d'r werk deed. Hij eindigde de mail dat dit hem deed inzien dat hij vaker tegen zijn vrouw moet zeggen hoe mooi ze is. Ahhhh! Dat is best lief.


Dronken man belt politie omdat zijn vrouw geen seks wil
Wie bel je als je dronken bent? Twee slechte antwoorden: je ex en de politie. Een man in Amerika besloot voor de laatste optie te gaan. Waarom? Zijn vriendin wilde geen seks met hem. Boohoo. Ze weigerde toe te geven aan deze stomdronken man. Sterker nog, na het telefoontje ging de politie naar het huis en pakten ze hem voor openbare dronkenschap. Ai, beter had hij de politie dus niet gebeld.


Bron, bron, bron