WTF Journaal van dinsdag 29 september

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: Burger King komt weer met een zwarte hamburger, in Amerika valt er even 12 kilo wiet uit de lucht en koppel krijgt straf voor orale seks bij McDonald's.


Burger King brengt de zwarte hamburger terug
Op de Vrouwen.nl redactie kunnen we een goede hamburger wel waarderen, maar dat Burger King weer met een zwarte hamburger komt is toch wel behoorlijk WTF. Een ZWARTE hamburger? Jazeker, de Halloween Burger is een feit. Voor wie altijd al een zwarte burger naar binnen heeft willen werken is de Halloween periode dus de tijd wanneer het eindelijk kan gebeuren. Je moet wel afreizen naar de UK, want alleen daar is 'ie verkrijgbaar op 31 oktober.


12 kilo wiet valt uit de lucht én verplettert een hondenhok
Zo, hallo. De vrouw uit Arizona (Amerika) die 's ochtends 12 kilo wiet in haar tuin vond kreeg toch even de schrik van haar leven. Ze ontdekte het vreemde pakketje en zag meteen dat het een gat in haar carport en hondenhok had gemaakt. 's Nachts hoorde ze al een rare knal, maar 's ochtends bleek dat dit geen onweer was, maar een pak met wiet. Denk trouwens maar niet dat Kerst vroeg kwam dit jaar, want het pak wiet ter waarde van €9000 ging waarschijnlijk mee naar het politiebureau. De politie vermoedt dat het pakketje is gedropt door een Mexicaanse drone, aangezien dit steeds vaker wordt ingezet voor drugssmokkel en de vrouw dichtbij de Mexicaanse grens woont.


Koppel krijgt straf voor orale seks bij McDonald's
Een dronken avontuur bij de McDonald's komt een koppel uit Wales duur te staan. Lisa Victoria Gray en Rhys Higgins reden op 6 mei door de drive-through en vonden dat het op de parkeerplaats tijd was voor een potje orale seks in de auto. Het McDonald's personeel had door dat de twee te diep in het glaasje hadden gekeken en belden de politie. Dat liep niet goed af voor de twee, aangezien ze onlangs voor de rechter moesten komen. Hoewel Lisa niet meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, kregen ze alsnog een voorwaarlijke celstraf opgelegd. Verder mag Lisa 's avonds na 9 uur niet meer de straat op en moet Rhys afkicken van zijn alcoholverslaving. Ook kostte dit grapje hen bijna €1.200 aan gerechtskosten. Oei...

Bron, bron