Jongetjes ontsnappen uit kinderdagverblijf om Jaguar te kopen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Twee Russische jongetjes van 5 jaar oud ontsnapten uit hun kinderopvang en gingen samen op missie om een luxe Jaguar te kopen. Hoe de kinderen zijn ontsnapt? Simpelweg door een kleine tunnel te graven onder het hek door met hun plastic schepjes…




De peuters hadden hun ‘prison escape’ al een paar dagen voorbereid voordat ze echt gingen ontsnappen. Toen de begeleidster een rondje ging lopen was het moment eindelijk daar en kropen ze door de kleine tunnel onder het hek door. Na een half uur kwam de begeleidster erachter en sloeg ze alarm. De jongetjes waren toen inmiddels al anderhalve kilometer verder en waren bijna bij de Jaguar showroom toen een vrouwelijke automobilist hen in de gaten kreeg. De jongetjes vertelden haar enthousiast dat ze een Jaguar gingen kopen. De vrouw vertrouwde het niet en schakelde de politie in, die de jongetjes thuis bracht.

De ouders van de jongetjes klagen het kinderdagverblijf niet aan, maar de supervisor van die dag is wel ontslagen omdat dit volgens de directeur a very serious violation is.



Bron