Het WTF Journaal van dinsdag 18 augustus

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een spin (samen met haar honderden kids) die zo groot is dat je de elektriciteitsmeter waar hij op zit niet meer ziet, een vrouw die haar kind op de vliegtuigvloer laat poepen omdat ze de wc te klein vindt en een pop die kan praten en daarmee de beste vriendin van je kind kan vervangen...euh...WHAT?!

Mega spin
"Excuseer, er hangt een elektriciteitsmeter aan uw spin" kopt het Belgische HLN.be. Australiërs vonden een spin die zo groot was dat hun elektriciteitsmeter nauwelijks meer zichtbaar was. Een spin die zó groot is dat haar geloofwaardigheid afneemt. Haar honderden kindjes vinden we enger. Die zijn moeilijker te overzien. Maar eerlijk: wij ambiëren het om geen van allen tegen te komen.


Kakkend kind in vliegtuig
Een moeder liet haar kind poepen op de vloer van het vliegtuig. Het kind, de moeder en de oma van het kind, die samen reisden, vonden het toilet te klein, want ze pasten er niet allemaal te gelijk in. Moeder had een briljante oplossing (vond ze vooral zelf): laat het kind lekker op de vloer kakken. "Dat zal ze leren om wc te integreren in een vliegtuig waar wél drie personen in kunnen" moet de moeder gedacht hebben.


Een pop in plaats van vriendinnetjes?
We ontvingen vandaag een persbericht met de kop 'Nieuwe allerbeste vriendin' en het bleek om een pop te gaan. Wtf? Er bestaat een nieuwe pop waarmee kinderen kunnen spelen en praten, want de pop praat terug. De pop neemt eigenlijk alle eigenschappen over van een beste vriendin. Arme, arme vriendinnetjes die allemaal vervangen worden door een pop. Hoe leren kinderen nu sociale contacten maken als vriendschap letterlijk te koop is? Voor €79,95.


Bron, bron, bron