WTF Journaal van donderdag 13 augustus

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een jongen die nu een gat in zijn keel heeft dankzij tandenbleekmiddel, een nieuw product om je orgasme als vrouw intenser te maken (en nee, het is geen vibrator) en ‘flauwvallende’ geitjes zijn populaire huisdieren in Amerika.

Deze jongen wilde heel graag witte tanden net als zijn idool Channing Tatum. Hij gebruikte daarvoor bleekstrips van het merk Crest die hij online had besteld. Na het bleken vormde zich echter een abces onder zijn tong dat gevuld was met peroxide. De dokters hebben het net op tijd kunnen verwijderen (voordat het zou barsten en de jongen zou komen te overlijden aan vergiftiging), alleen moest dit wel van buitenaf gedaan worden waardoor ze een gat in de keel van de jongen moesten maken! Lekker dan.

Wat dit rare ‘slakje met tanden’ is? Nou, het is een trillend zuignapje voor op je clitoris. Officieel heet het de Fiera Arouser for her. Een hands-free product dat licht trilt en door middel van zachte zuigkracht zorgt voor verhoogde doorbloeding van de regio daar beneden. Door al die stimulatie schijn je meer te kunnen genieten van de seks en intensere orgasmes te kunnen krijgen. Heftig.

In Amerika worden flauwvallende geitjes nu verkocht als huisdieren. Mensen vinden de geitjes grappig omdat ze, zodra ze ergens van schrikken (en dat doen ze nogal snel), verstijven en neervallen. Je hoeft maar te roepen of ze gaan al gestrekt. Het lijkt zielig, maar de geitjes schijnen er niks aan over te houden. In werkelijkheid vallen ze niet flauw, maar zorgt een specifieke mutatie van hun genen ervoor dat ze verstijven. Wél zielig is dat ze ooit zo zijn gefokt om als prooi te dienen. Ze werden gehouden door schaapsherders die hun kudde wilde beschermen. Door te verstijven werden de geitjes opgegeten door roofdieren en niet de schapen van de kudde. Hoe sneu?!

Bron, bron, bron