Tekenen die elke ongeduldig persoon herkent

Vrije tijd door Mariëlle

Geduld is een schone zaak. Want als je ongeduldig bent betekent dat niets anders dan dat je heel graag wilt en heb je plannen te over. En tijd te kort, dat dan weer wel. Eigenlijk is ongeduld een teken van ambitie. Bijkomend nadeel: ongeduldige mensen kunnen anderen soms wel een beetje op de zenuwen werken door al die ticks die ze in hun leven hebben laten sluizen.


Ongeduldige mensen en computers
- Ongeduldige mensen en slome computers gaan niet hand in hand. Als een computer niet snel genoeg is denkt een ongeduldig persoon dat het helpt om heel hard te gaan typen.

- Als je de muis als een malle heen en weer schuift wordt die energie vast door het draadje dat de muis met de computer verbindt doorgegeven aan de computer.

- Als een bezetene aan het scrollwieltje draaien helpt ook altijd.

- Zie 'op de computer slaan' als een bemoedigend klopje op de schouder.

Ongeduldige mensen en het ov
- Als de trein al het sein heeft gegeven dat hij vertrekt moet je gewoon heel vaak op het knopje van de deur drukken. Niet dat hij dan open gaat, maar als je het niet probeert gebeurt er sowieso niks.

- En dan moet je wachten op de volgende trein. Heb je daar het geduld voor? N.E.E. Dus dan ga je ijsberen. Of iets zoeken om te doen. Een blikje fris uit de automaat halen bijvoorbeeld.

- Dan is de trein er en dan moet en zou je vooraan staan. Niet gelukt? Dan probeer je al je energie door te stralen naar andere mensen om ze te laten bewegen.


Ongeduldige mensen en stoplichten
- Als voetganger of fietser (als fietser? Dan stop je niet eens): 30 keer op het knopje drukken vergroot de kans dat het stoplicht sneller op groen springt.

- Als automobilist: je schuift steeds een klein stukje naar voren. Stel dat de sensoren jouw auto niet hebben opgemerkt.

- En: je kunt het niet laten om het stoplicht te intimideren met gas geef-geluiden.

- Gewoon op de weg ben je ervan overtuigd dat d gene voor je het gaspedaal wél kan vinden als jij jouw bumper in die van je voorganger hangt.

- Bumperkleven werkt namelijk altijd.


Ongeduldige mensen en rijen

- Heel irritant met je voet tikken verhoogt het tempo van de persoon op wie jij wacht.

- Als je in de rij staat ga je zo dicht mogelijk tegen de persoon voor je staan. Als iedereen dat doet lijkt de rij in ieder geval korter.

- Armen in je zij, echt no way dat er ook maar iemand tussen jou en je voorganger komt.

- Heel hard zuchten doet het ook altijd goed.


Bron, bron, bron, bron