WTF journaal van 7 juli

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend dat een gezochte crimineel vroeg om een betere foto, dat een vrouw die wakker werd met een Chinees accent dat accent voor altijd zal houden en dat een Canadese man in een tuinstoel aan ballonnen door de lucht vloog.


Gezochte crimineel wil andere foto
De 25-jarige Daniël Damon was het blijkbaar niet eens met de foto waarmee hij werd gezocht. Brutaal als de hij is vroeg hij via Facebook aan de politie of ze niet een ander mugshot van het konden gebruiken want de foto die werd gebruikt vond hij een vreselijk foto.


Vrouw praat ineens voor altijd met Chinees accent
De Britse Sarah is nog nooit van haar leven in China geweest, maar zal toch voor altijd met een Chinees accent praten. De vrouw lijdt namelijk aan een zeldzame aandoening waar (voor zover bekend) maar 19 anderen in de wereld last van hebben. Het heet: Foreign Accent Syndrome. Zo kun je ineens wakker worden en met een ander accent praten zonder dat daar een reden voor is. Weird.


Man vliegt met balonnen
Een Canadese man had heliumballonnen aan zijn tuinstoel vast gemaakt, zodat hij over de stad kon vliegen. Uiteindelijk is hij opgepakt door de politie. Pas later bleek dat de hele actie in scène was gezet om aandacht te vragen voor een schoonmaakproduct. Dat is gelukt als er zelfs in Nederland over geschreven wordt.


Bron, bron, bron, bron. bron, bron