Stylereport van Pitch festival

Mode & trends door Vrouwen redactie

Yes! Afgelopen weekend stond het Westerpark in Amsterdam vol feestgangers: Pitch festival streek neer in het park en zorgde voor fantastische feestjes. Tussen optredens van Flume, James Blake en Dekmantel door, fotografeerde hoofdredacteur Leonie voor Vrouwen.nl de outfits van de festivalbezoekers. En we hebben behoorlijk wat interessante outfits voorbij zien komen...

Van zwemvesten, tot zelfgemaakte fluwelen pakjes, héél veel extreem korte broekjes (lees: blote billen) en zelfs meiden die slechts gehuld in beha en glitteronderbroek over het terrein struinden. Tja, het was warm hè?

We delen vandaag de tofste festivallooks van Pitch met je. Zodat je inspiratie hebt als je deze zomer zelf uit je dak staat te gaan op een van de vele festivals.


De eerste toffe look. Meet Annebet, van annebetphilips.com. Ze draagt een jumpsuit van Asos, maar dan van de zwangerschapslijn, ingenomen natuurlijk. Thumbs up voor de creativiteit van Annebet! Voor de oplettende lezer: zie je dat McDonald's telefoonhoesje? Eén woord: awesome.


Dit is Lucy en we vielen voor haar toffe bloemenvest van een onbekend merk.


Meet Yoka, van yokaserveert.nl. De festivallook van Yoka was er een die we veel hebben gezien: een kort afgeknipt broekje, All Stars en een doorschijnend shirtje. Makkelijk, comfi en toch ziet het er leuk uit. Niet voor niets een populaire festivallook dus!


Van deze twee chicks, Elise en Donja, waren we meteen fan. Wat een toffe look en wat een leuke spontane meiden. Ze dragen allebei een zelfgemaakt fluwelen pakje. Creatief, origineel en best wel gedurfd. Je hebt in ieder geval veel bekijks met zo'n look! (En zie je de meiden op de achtergrond? Die zijn lekker color-coordinated!).


Hoofdredacteur Leonie moest natuurlijk ook even op de foto. Zij ging voor de standaard festivallook: kanten shirtje, afgeknipt spijkerbroekje en een hoed tegen de felle zon.


Dit is Maroescha en ze draagt een awesome combinatie van Asos (top), H&M (wijde broek) en Converse (all Stars).


Wederom een mooie basic look. Dit is Marte van YOUNEEDDIS.com en ze draagt een simpel jurkje van Pull & Bear. Basic, maar het bandjesdetail op de achterkant en de bob met een rommelig knotje maakt dit tot een toffe look. Ideaal voor een warm festival!


Meet Laura. Dit toffe pakje met passievrucht-print komt van Asos en wij vinden 'm awesome. En vooral: wat kan ze het goed hebben!


Deze dame kennen jullie natuurlijk allemaal. Voormalig hoofdredacteur van Vrouwen.nl Claartje, was ook op Pitch en droeg een mooie basic festivallook. Op deze foto wel héél basic trouwens, zonder schoenen ;-).


Deze beauty, Anh, draagt een toffe outfit van Adidas met een strak shortje en All Stars. Simpel en toch heel cool.


Onze favoriet! Meet Faou, in haar zonnige outfit van Forever 21 (top) en Primark (sandalen).

Inspiratie genoeg voor de komende festivals dus. Wat is jouw favoriete festivallook? Laat het weten op Facebook!