Mannen en pakken... Wrauw!

Lifestyle door Mariëlle

Prrr mannen in pakken. Come to mama. Maar voor het zover is kan een gros van het andere geslacht wel wat bijscholing gebruiken. Drie keer raden wie dat mag geven. Jij! Met deze tips kun je hem helemaal het mannetje maken. Om vervolgens dat nette pakkie van zijn dampende lichaam te scheuren.


1. Doet die laatste arm je niet denken aan de gespierde armen in de serie Suits? Als ze al zo lang op kantoor zitten dan het jasje eindelijk uit mag? Zij stropen de mouwen namelijk ook op deze manier op. *Kwijl kwijt*.


2. Hier heb jij ook iets aan.


3. Wanneer kleedt een man zich nou goed en wanneer loopt hij erbij alsof hij alsof hij niks om kleding geeft (dat mag hij uitstralen -nonchalant, en dat mag hij ook doen -als jij het maar in de hand houdt)?


4. Stropdassen strikken blijft een ding. Mannen kunnen het niet en vrouwen zijn tegenwoordig veel te geëmancipeerd dat ze denken dat ze het niet hoeven te kunnen. En wie wist er überhaupt dat er verschillende manieren bestaan om je stropdas te strikken?


5. Sjaals en pakken lijken misschien een slechte combinatie, maar het kan verdomde goed samen. Potjandorie wat ziet die knakker er lekker uit als hij het goed aanpakt.


Bron, bron