WTF 8 uur journaal 02-06-2015

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag nog eens even in een video benadrukt hoe je verschrikkelijk kunt manipuleren met make-up. Erger dan we al dachten. Echt. We zagen hoe een gezicht vervangen kan worden, we zagen hoe een vrouw zelf tandartsje speelde en we hebben meer nieuws over de egel die gisteren dronken is aangetroffen. Komt dat zien!


Deze vrouw laat zien hoe je make-up van je gezicht moet verwijderen. Maar eigenlijk laat ze zien hoe extreem anders ze eruit ziet zonder make-up.


Het gezicht van Richard Norris's heeft hij per ongeluk van zijn hoofd geschoten. Inmiddels is de medische wereld zo ver dat hij het gezicht van de overleden Joshua Aversano kreeg. Richard ontmoette de familie van Joshua wat het hele verhaal nog bizarder maakt.


48-jarige Angie Barlow is bang voor de tandarts. Zo bang dat ze hem niet durft op te zoeken. Toch blijkt ze wel om haar gebit te geven, want elke tand die uit haar mond valt plakt ze terug met LIJM!


En btw: het Arnhemse egeltje dat gisteren te diep in de advocaat fles heeft gekeken is weer nuchter. Joepie!


Bron, bron