WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd het vandaag bekend dat je je benen het beste kunt scheren met pindakaas, er een serieus onderzoek naar is waarom mannen eigenlijk nog bestaan en dat mensen met de namen Megan en Nathan de meeste kans hebben om je te bedonderen. Waarom dat zo is lees je hieronder.


Scheer je benen met pindakaas! Of niet.
Een dermatoloog beweerde dat pindakaas een goede vervanger is voor scheergels en -zeepjes. Het is namelijk olie-achtig en het zou als een goede moisturizer dienen. De wereld sloeg aan het scheren met pindakaas, maar het schijnt vooral heel vies te zijn, na één scheerbeweging is het mesje al onbruikbaar, allergische reacties liggen op de loer en de hele badkamer stinkt ernaar.


Onderzoek: waarom hebben we mannen nodig?
Omdat mannen maar heeeeeel weinig inbreng hebben in de voorplanting vroegen onderzoekers van de Universiteit van East Anglia zich af waarom mannen dan eigenlijk nog bestaan. Goeie vraag, vragen wij ons ook wel eens af. Toch schijnt dat druppeltje sperma dat nodig is om een vrouw te bevruchten niet de enige rol te zijn die mannen spelen in de voortplanting. Seksuele selectie speelt ook een belangrijke rol. We willen namelijk wel een beetje keuze hebben wie ons voortplant. En de natuurlijke traditie dat mannen moeten strijden om een vrouw zou ons beschermen tegen uitsterven. Gelukkig maar, want ondanks dat we ze soms wel kunnen schieten, kruipen we 's avonds op de bank maar al te graag tegen hun warme, beschermende, brede borstkas.


Megan en Nathan gaat het vaakste vreemd
Het bewijs ligt er: mensen die de naam Megan of Nathan dragen gaan sneller vreemd dan mensen met andere namen. En als het onderzoek op Gleeden.com het zegt, dan is het zo. Ook mensen met namen als Jessica, Amy, Olivia, Rebecca, Christopher, Charles, Anthony and Eric zijn niet helemaal te vertrouwen.


Bron, bron, bron, bron, bron