Zo krijg jij zeker zin in een potje stomende ochtendseks

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ben je stiekem niet zo’n fan van ochtendseks, maar heeft vriendlief wel voordat ie überhaupt wakker is al zin? De vroege ochtend lijkt misschien niet al te sexy, maar dit zou het zeker wel kunnen zijn. Na het lezen van dit artikel, zou het best wel eens kunnen dat jij straks degene bent die hem wakker maakt voor een potje hot and steamy tussen de lakens!

Misschien staan wij ’s ochtends niet zo onmiddellijk paraat als het mannelijke geslachtsdeel, onze endorfinelevels hebben er ’s ochtends wel zin in. Deze bereiken namelijk tussen 9 en 10 uur ’s ochtends een piek. Nu moet je er nog even voor zorgen dat je hoofd evenveel zin heeft als je hormonen.

Mocht het moment daar zijn, zorg er dan voor dat je volledig ontspannen bent. Denk dus niet aan de tijd, wat je vandaag nog allemaal moet gaan doen of dat e-mailtje dat je echt moet sturen vandaag. Focus je op je partner en geniet!

Gepassioneerd kussen in de ochtend kan wel eens vies tegenvallen wanneer jullie allebei de hele nacht lekker hebben liggen ronken. Ochtendadem is geen pretje, maar hoeft de pret zeker niet te bederven! Zorg ervoor dat je een glas water op je nachtkastje hebt staan en misschien zelfs een doosje met pepermuntjes. Ben je nou echt geen fan van ochtendadem, plant je kusjes dan gewoon in zijn nek of op andere spannende plekjes!

Het zou natuurlijk kunnen dat je je ’s ochtends niet op je sexiest voelt, met je make-uploze koppie en je haar door de war. Guess what, dit vindt hij juist hartstikke sexy aan jou!

Bron en bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron and bron