Als straf kwam ze op haar eigen begrafenis

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Deze snelheidsduivel zal de volgende keer eerst drie keer nadenken voordat ze weer plankgas geeft. Ze heeft de bad habit om het snelheidslimiet op de weg te overtreden. Haar dierbaren organiseerden daarom een emotionele straf voor haar waarbij de tranen rijkelijk vloeiden.

Meerdere fikse snelheidsovertredingen heeft ze begaan. Haar bezorgde familie en vrienden hebben haar al tig keer gewaarschuwd en haar gevraagd om niet meer zo hard te rijden. De snelheidsmaniak doet nergens iets op uit en lijkt niet te beseffen hoe gevaarlijk ze bezig is.

Totdat haar loved ones haar complete begrafenis verzorgen, met kist, bloemen speeches en vooral veel tranen. En het mooie is… Ze is er zelf voor uitgenodigd! Ze is in de veronderstelling dat ze met een vriend(in) afspreekt, maar ze wordt naar haar eigen funeral geleid.

Haar verwanten halen herinneringen op, vertellen korte anekdotes en raken flink geëmotioneerd door het plotselinge (nep) overlijden van hun dierbare. Net zoals bij een echte uitvaart. Een heftige bijeenkomst waarbij de boodschap over is gekomen: “Rijd alsjeblieft niet meer te hard, we willen je niet kwijt. Ik kan dit nú nog tegen je zeggen, straks als het echt te laat is, niet meer.”

Hopelijk ook voor jullie een wake-up call dames!

Bron Bron Bron Bron Bron