Stijlicoon Olivia Palermo draagt Marks & Spencer op NYFW + Report 1-jarig bestaan!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Met haar belachelijk goed uitziende vriend, haar glamourous kledingkast en haar perfecte baan waar ze iedere dag aangekleed wordt, is er tóch nog iets wat we gemeen hebben met Olivia Palermo. We shoppen bij dezelfde winkels! Nou ja, soms dan. Op de New York Fashion Week droeg Palermo een suède rok van Marks en Spencer.

En laat het nou zo zijn dat wij afgelopen vrijdag tien vouchers van honderd euro weggegeven hebben aan onze lezeressen! Te besteden bij, jawel: Marks & Spencer, ter ere van het eenjarige jubileum van de flagship store in Den Haag. Als die rok nog niet op je wishlist stond, dan voeg je ’m maar als de wiedeweerga toe! Helaas is dit exacte exemplaar wel uitverkocht at the moment. Maar... In mei is hij weer verkrijgbaar, beloofde het PR team van Olivia ons. Totally hot aankomende lente en zomer: De seventies suède rok met omgeknoopte riem. We hebben deze look ook al gespot bij Burberry, Gucci en Derek Lam, namelijk.

Overigens was het een geslaagd jubileum hoor, daar in Den Haag. We stonden lekker op de lingerie-afdeling onze vouchers uit te delen aan onze enthousiaste winnaressen, die prompt aan het shoppen sloegen. En wat vind je van onze eigen M&S-outfits? Elke ging voor een classy jumpsuit met embellished schouderdetails, Claartje koos een midi skirt met pastelroze sweater.

We deelden daarnaast ook leuke shoppers uit, met heerlijke Britse accenten. Van de Big Ben en London Eye tot het vertrouwde theekopje. Té leuk, toch?

Ook zeker de moeite waard: de styling sessies van Edith Dohmen, die het winkelend publiek o.a. haarfijn uitlegde hoe je elk figuur zo voordelig mogelijk kunt laten uitkomen en wat shapewear allemaal voor je kan doen.

Topavond!

Bron, Getty Images