5 Vreemdste dingen die taxichauffeurs meemaken

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Als taxichauffeur breng je verschillende soorten mensen thuis. Naast de nette mensen zijn er heel wat dronken of vervelende figuren die op de achterbank gaan zitten. Stelletjes, drugsdealers, zakenmannen, hoeren en stappende jongeren, ze stappen allemaal in. Hoewel het een beetje bij de baan hoort, maakt een chauffeur heel wat mee tijdens zijn nachtelijke ritjes. Taxichauffeurs doen een boekje open!

1 – Stelletjes die niet kunnen wachten tot ze thuis zijn

Wanneer twee mensen elkaar ontmoeten in een bar, en na een paar wijntjes en biertjes besluiten samen naar huis te gaan, kan het er in de taxi al wild aan toe gaan. Taxichauffeurs maken maar al te vaak mee dat er al heel wat betast wordt achterin.

2- Drugsdealers

Mensen die vaker willen stoppen om ‘een pakketje’ af te leveren, of gewoon twee vrienden die de coke doorgeven op de achterbank. Het gebeurt gewoon, en vaker dan je denkt.

3- Hele, hele onaardige mensen

Niet iedereen is beleefd tegen taxichauffeurs, en mensen hoeven echt niet dronken te zijn (zie punt vier), om verschrikkelijk onaardig te doen. Scheldpartijen tegen de chauffeur of tegen elkaar zijn zeker niet ongewoon. Ook gaat het verhaal de ronde dat chauffeurs je extra mogen laten betalen als je het verbaal te bont maakt. Of dat echt waar is..?

4- Dronken tieners (of volwassenen, of ouderen)

Dronken mensen pakken vaak een taxi. Stelletjes die samen dronken naar huis gaan, groepen jongeren, maar ook volwassenen en ouderen lusten wel een drankje. Gelukkig kunnen dronken mensen heel leuk worden, maar helaas ook wel eens heel erg vervelend.

5- The day after

Wanneer een meisje om zeven uur ’s ochtends een taxi nodig heeft in de kleren van gisteravond, dan weet een chauffeur twee dingen: ze is met iemand mee naar huis gegaan en het was gezellig genoeg om tot de volgende ochtend te blijven. Goéiemorgen...

Bron