De shop hot spots in de 9 Straatjes (+ korting!)

Mode & trends door Mariëlle

Even een vraagje: wat is het aller eerste woord dat in je brein op popt als je denkt aan de 9 straatjes in Amsterdam? SHOPPEN! In reusachtig grote, verlichte, knipperende neonletters wel te verstaan. Laten we namelijk niet vergeten dat shoppen niet alleen goed is voor je bankrekening -waar werk je anders vijf dagen in de week keihard voor?- maar ook voor de geest, want shoppen maakt je zen en je komt ook nog eens aan je dagelijkse beweging. En daarbij is shoppen in december van levensbelang met al die leuke cadeautjes die je voor iedereen moet binnen hengelen. Voor leuke cadeautjes hoef je in de 9 Straatjes niet lang te zoeken, want al die leuke, knusse, unieke boetiekjes puilen ervan uit. Het shoppen in de 9 Straatjes zelf kun je natuurlijk ook als cadeau geven.

- Scroll naar beneden voor de kortingscode! -

Op donderdag 29 en vrijdag 30 december wordt er Shopping Experience gehouden in de 9 Straatjes van Amsterdam en die brengt heel veel voordelen met zich mee:

De dag begint met een kopje koffie of thee met een gebakje, zodat je genoeg energie hebt om de 9 Straatjes allemaal te bezoeken. Je ontvangt direct een shopping bag om al je aanwinsten in mee te kunnen sjouwen en een shopping gids waar de beste spots in staan en die je heel veel voordeel geeft in 20(!) favoriete winkels op de shoproute. VIP’s als jij krijgen make-up advies van een professionele visagiste, haarstyling (je kunt je haar zelfs ter plekke laten knippen!) en elke deelnemer krijgt persoonlijk styling- en kleur advies van een styliste. En als je helemaal van top tot teen in het nieuw gestoken bent kun je in stijl bijkomen met een drankje met kleine hapjes.

Hoe leuk zou je (schoon)moeder, zusje, of beste vriendin het vinden om deze Shopping Experience onder de kerstboom te vinden? Dan kun je het hele jaar bij hen niks meer verkeerd doen, beloofd. Een cadeau waar je zelf ook nog iets aan hebt, want gezellig shoppen doe je natuurlijk niet alleen.

Bestel nu je kaartjes voor de Shopping Experience in de 9 Straatjes met korting op Ladytalk.nl en vul bij aankoop de kortingscode 9straatjesvrouwen in en ontvang direct 10% kassakorting op je totale aankoopbedrag! Kijk, dat is nog eens extra mooi meegenomen!