De leukste app voor een perfecte kerstboodschap aan je vrienden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

December is één van de drukste (en misschien ook wel leukste) wintermaanden. Sinterklaas is nog niet het land uit of we halen de kerstballen alweer uit het stof en slaan de kerstkransjes in. Naast alle leuke cadeautjes, kerstmuziek en diners draait het natuurlijk ook om gezelligheid en laten zien hoeveel we om iemand geven. Wil je dit jaar ook aan je vrienden laten zien hoe leuk, gezellig en grappig ze zijn, dan raden we de app Jingle GEL aan. Jingle GEL is super simpel, maar wel heel vermakelijk. Rap mee op de single van Extince en plaats je hoofd daarna in een Yeti of rendier. Miranda en Claartje doen het vast voor!

Nu Sint het land uit is, is het tijd om uit te pakken voor Kerst. Ook vrouwen.nl heeft een #jinglegel gemaakt. HOHOHO #kerst #leuk #asics

Een video die is geplaatst door Redactie Vrouwen.nl (@vrouwen__nl) op

Naast het verzenden van een super grappige en hysterische kerstboodschap voor een ander, schiet je er zelf ook mee op. Wanneer je je filmpje deelt met de hashtag #jinglegel krijg je 15% korting op de hele sneaker collectie van Asics bij de Frontrunner. Zelf kozen we de schoenen van de nieuwe ASICS GEL X-mas pack. Echt kerstig, want de schoenen zijn donkergroen met rood en grijs.