9 Celebs met geheime liefdeskinderen

Celebs door Mariëlle

Zo perfect zijn celebs nou ook weer niet. Ze krijgen hulp bij van alles: van het managen van hun leven tot het behouden van hun figuur. Toch weten ook deze zogenaamd perfecte mensen niet altijd alles in het gareel te houden. De liefde bijvoorbeeld. En daarmee bedoelen we eigenlijk hun geslachtsdelen. En aan liefde en seks kleven nou eenmaal risico's. Zo kun je zomaar iemand zwanger maken of zelf zwanger worden na een intieme aanraking. En daar wil je zelf niet altijd mee in aanraking komen. Ja, wat we eigenlijk proberen te zeggen is dat er een rijtje celebs op te noemen is met geheime kinderen.


Hugh Grant

Papa Grant heeft zelfs drie nakomelingen. Hij schijnt namelijk een zoon en een dochter te hebben bij Tinglan Hong die als receptioniste werkte bij een Chinees restaurant in Londen. En dan heeft hij ook nog een kind bij Anna Eberstein, een Zweedse televisieproducent.


Liv Tyler

Liv Tyler is dé geheime liefdesbaby van Hollywood. Inmiddels staat onomstotelijk vast dat Steven Tyler van Aerosmith haar vader is, maar tot haar achtste had ze de beste man nog nooit ontmoet. Toch zijn ze nu erg close.


Eddie Murphy

Verbazing op verbazing: Mel B heeft een relatie gehad met Eddie Murphy, daar raakte ze zwanger van en Eddie wilde niks met het kind te maken hebben. Toen een DNA-test uitwees dat hij wel degelijk de vader was, kocht hij Mel uit voor 7 miljoen dollar om de onkosten van haar zwangerschap te kunnen dekken.


Jude Law

Jude Law heeft wel vaker naast de pot gepiest en ooit heeft hij bij deze activiteit dochter Sophia verwekt bij model Samantha Burke.


Gavin Rossdale

De man van Gwen Stefani heeft nog een kind, verwekt bij iemand anders dan Gwen. Gelukkig voor beiden vonden die taferelen plaats voordat ze elkaar kenden. En toch: de man van Gwen heeft dus nog een kind!


Mathew Knowles

Hebben Beyoncé en Solange nog een broertje? Een aantal jaren geleden ging de vader van de zangeressen vreemd en verwekte daarbij hun halfbroertje Nixon.


Simon Cowell

Dit bekende gezicht van de tv-show X-factor is helemaal niet zo'n goedzak als hij lijkt. Hij bevruchtte de vrouw van een goede vriend van hem. En daarvan heeft hij nu een kind rondlopen.


P., Puff-whatever- Diddy, Daddy

P.Diddy had op hetzelfde moment twee vrouwen rondlopen die zwanger van hem waren. Zijn eigen vrouw verwachtte een tweeling en zijn minnares verwachtte ook een kind. Jeetje mina, hij had het er maar druk mee.


Steve Jobs

De oprichter van Apple heeft een kind verwekt wat hij ontkende totdat een bloedtest uitwees dat hij wel degelijk de vader was. Toen hij er niet meer omheen kon nam hij de volledige verantwoordelijkheid. En dat terwijl maar weinig mensen dit weten.


Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron