Redactiedagboek november - inclusief eten, drank en een kookboek

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Afgelopen maand hebben we op de redactie weer hard gewerkt, maar gelukkig gebeurt er ook altijd wel wat bijzonders. We waren al weer snel bijgekomen van het verlies van Manuel, zeker omdat Claartje en Mylene veel (hele lekkere) hapjes meenamen die ze hadden gemaakt voor Foodness. Naast alle chocolade en drop-chocoladeballetjes hebben we dus ook lekker van zelfgemaakte gevulde speculaas en pepernoten kunnen snoepen.

Vorige maand kwam Sint al bij ons op bezoek, en nu kunnen we eindelijk vertellen waarom. De beste man kwam vertellen over de nieuwe creditcard van de Nationale Nederlanden. Bij elke transactie met de kaart doneert Nationale Nederlanden 10 cent aan LINDA.Foundation die ouders met kinderen in financiële nood ondersteunt. Zo kun je dus inkopen doen voor de feestdagen én het goede stoel steunen. Iets met twee vliegen en één klap.


Vorige week kregen we een smoothie ontbijt pakket van Innocent binnen, omdat ze twee nieuwe smaken aan het assortiment hadden toegevoegd: Orange & Mango Juice en Orange, Pink Grapefruit & Blood Orange Juice. De sinaasappel en mango smaak was onze favoriet, en de fles was diezelfde dag nog leeg. Yummie!

Miranda mocht naar het Pretty Little Liars diner van Netflix. Blij als ze was zei ze meteen ja, en daar heeft ze zeker geen spijt van gehad. De avond begon goed met een Bloody Mary die gepaard ging met een geheime boodschap. Spannend! Daarna gingen we met zijn allen dineren en vooral het (chocolade)toetje viel goed in de smaak. Het was een moord-diner waarbij acteurs verschillende scenes uit de serie na gingen spelen, en we mysterieuze sms'jes van A ontvingen. Ook deze creepy pop kwam voorbij. Helaas zijn we niets wijzer geworden over de ware identiteit van A. We kunnen niet wáchten tot het nieuwe seizoen weer begint...

Een prachtige houten kist werd geleverd op de redactie, en de afzender was Fever Tree. De doos bevatte verschillende gin merken en verschillende smaken tonic. Tijdens de vrijdagmiddagborrel hebben we de gin-tonics allemaal getest, en ze vielen zeker in de smaak. De speciale VL92 gin (van Nederlandse bodem!) was onze favoriet, vooral gemengd met de lemon tonic van Fever Tree. Die gin tonic, dat is een blijvertje hoor - mark our words.

Claartje is niet alleen de hoofdredactrice van Vrouwen.nl, maar ook van Foodness.nl. She loves food, en daarom heeft ze nu haar eigen kookboek gemaakt! Alle recepten zijn te maken in 20 minuten, vandaar de titel FOODNESS FASTFOOD. De recepten zijn dus niet alleen (heel) lekker en gezond, maar ook prima te maken wanneer je geen zin hebt om uren in de keuken te staan. Meer info over het e-book en de link om het te bestellen vind je hierrr!

Leg Avenue stuurde ons een bijzonder pakketje voor de komende kerst: een strik bh met bijpassende string. Het is niet per sé onze definitie van sexy, maar pikant is het zeker.