Unieke en romantische date ideeën

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Natuurlijk willen we het liever niet toegeven, maar soms zit je relatie gewoon een beetje in een sleur. Elke avond weer samen op de bank hangen en tv kijken houdt de spanning er gewoon niet echt in. Daarom presenteren wij een aantal date ideeën die écht uniek zijn en zeker voor een leuke dag/avond zorgen!

1. Ga op een avond bij zoveel mogelijk mensen op bezoek en zet bij hen thuis zoveel mogelijk dingen ondersteboven, zonder dat ze het merken.

2. Doe alsof jullie elkaar nog nooit ontmoet hebben en probeer in de kroeg flauwe versiertrucs op elkaar uit. Doe alsof ze werken.

3. Creëer fotobewijs dat jullie op een spannend avontuur zijn geweest, ook al waren jullie dat eigenlijk helemaal niet.

4. Ga een eindje rijden, maar je mag alleen maar rechtsaf slaan. Als je uiteindelijk vast zit, ga je alleen nog maar linksaf. Rij net zolang door totdat je op een interessante plek komt en maak natuurlijk foto’s onderweg!

5. Ga in je eigen stad op zoek naar de meest toeristische attractie die er te vinden is en ga ernaartoe.

6. Speel verstoppertje in het park (mag ook in de IKEA).

7. Ga samen een eindje wandelen en teken elke 15 meter een pijl op de grond, in de richting van de kant waar jullie naartoe gaan. Laat aan het einde van de wandeling een hele berg krijt achter.

8. Zoek een paar goeie bomen uit om in te klimmen en klim zo hoog als jullie kunnen. Maak uiteraard foto’s!

9. Kijk een film die jullie allebei nog nooit gezien hebben. Zet het geluid uit en verzin zelf wat er wordt gezegd.

10. Rij in het midden van de nacht naar het strand en zorg dat je er net voor zonsopgang bent. Ontbijt romantisch op het strand.

11. Maak een ritje in een heteluchtballon.

12. Ga voor een competitief potje midgetgolf! De winnaar krijgt…?

13. Ga op pad en neem een muntje mee. Elke keer als je een beslissing moet maken, laat je het muntje kiezen. Dus, ga je links of rechts? Ga je iets drinken in dat café of niet? Laat het lot beslissen!

14. Maak samen een puzzel.

Bron, bron, Bron and bron, bronbron, bron and bron