iPhone 6 nieuws: opladen in magnetron is toch niét waar, buigen naar de vorm van je billen wél

Wonen door Vrouwen redactie

De kranten staan er vol mee, blogs staan er vol mee en Youtube staat er vol mee. Waarmee? Nieuws over de iPhone. In dit geval het nieuws dat de iPhone 6 en de iPhone 6 plus buigbaar zijn. Niet zo leuk wanneer je net een telefoon van 800 euro gekocht hebt. Daarom een klein lijstje: 3 iPhone features die te bizar lijken om waar te zijn.

Feature 1: buigen
De nieuwe Iphone’s verkochten in een recordsnelheid; 10 miljoen stuks in het eerste weekend. De fabriek die de telefoons maakt gaf zelfs aan niet zo snel aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Veel mensen waren dan ook niet blij toen ze ontdekte dat hun telefoon buigbaar is. Maar let ook op: terugbuigen is misschien niet zo’n heel erg goed idee...

Feature 2: opladen in magnetron
Waarom al die ophef over een telefoon, zul je misschien denken, maar dat is eigenlijk helemaal niets nieuws. Eerder al lieten mensen zich flink om de tuin leiden door hun telefoon in de magnetron te leggen. Het gerucht ging namelijk dat je de nieuwe iPhone hypersnel kon opladen door hem 1,5 minuut in de magnetron te leggen. Wie het probeerde was goed zuur; het bleek een hoax.

(Oude) Feature 3: waterproof
En wat dacht je van het nieuws dat de (toen) nieuwe IOS 7 je telefoon waterproof kon maken? Genoeg mensen besloten hun telefoon zo in het water te gooien. Oeps!

Bron, bron, bron