Was Michael Jackson getrouwd met een jongetje?

Celebs door Mariëlle

De meest smerige geruchten omtrent Michael Jackson vliegen al jarenlang de wereld over. Maar wat ons nu onder ogen kwam gaat wel erg ver. Misschien wel te ver om verzonnen te zijn. De vermeende dader is er niet meer, dus wellicht komt de waarheid nooit en te nimmer boven tafel. Toch zorgt het verhaal ervoor dat je nekharen recht overeind gaan staan. De bron van deze nieuwe feiten is gossip website TMZ, maar die beweren wel dat ze hun informatie uit juridische papieren hebben gehaald.

James Safechuck ontkende eerder altijd het kindermisbruik waar Michael Jackson van werd beschuldigd, maar daar kwam onlangs, vijf jaar na Michaels dood, verandering in. Hij zou niet alleen misbruikt zijn door de King of Pop, hij zou ook een relatie met hem hebben gehad en zelfs met hem getrouwd zijn. En dat op tienjarige leeftijd.

Michael en James spraken een geheimtaal met codewoorden zodat ze precies wisten welke seksuele handelingen er bedoeld werden. Zo betitelde Michael Jackson zijn erectie als "bright light, brick city" en het oproepen van sperma noemde hij "duck butter". Ook zou Michael Jackson kinderporno hebben afgespeeld voor de neus van kleine James. Michael zou een echte relatie hebben gewild met het jongetje en organiseerde daarom in het geheim een bruiloft. Hij tekende een trouwakte en gaf James een ring om het officieel te maken.

Wat zou James' reden zijn om nu pas met deze beweringen op de voorgrond te willen treden?


Bron
Beeld: Bron