Bekende sterren die elkaar beledigen

Celebs door Vrouwen redactie

Daar gaan we weer, een showbizz ruzie! Deze sterren weten wel hoe ze elkaar moeten raken. Van geniepige opmerkingen over elkaars moeder, vrouw, zus, vriend tot het uitdelen van klappen (ja, we bedoelen jullie, Justin en Orlando). Zou het komen door jaloezie of is het omdat ze iemand simpelweg niet kunnen uitstaan? Hoe dan ook, dit zijn toch een paar pittige disjes onderling. Helaas voor diegene die wordt aangevallen, want als je beroemd bent betekent dat dat miljoenen mensen het meekrijgen. Fans over de hele wereld kunnen namelijk meekijken of meelezen.

Fashion-icoon George Kotsiopoulos (bekend in de VS) maakte een vervelende opmerking over de vrouw van Chris Hemsworth. Elsa Pataky was 7 maanden zwanger toen ze met Chris op de rode loper van de Oscars verscheen. George zei dat Elsa een bierbuik leek te hebben in die jurk. Daarnaast vond hij dat het een afschuwelijke jurk was voor een zwangere vrouw om te dragen. De verkeerde jurk bij de verkeerde vrouw. Chris en Elsa hebben er nooit op gereageerd.


Daar is Taylor Swift weer, die vaak bekritiseerd wordt. Dit maal was het Kelly Osbourne die Taylor even ergens op wilde wijzen. Ze maakte een poosje geleden een opmerking over Taylor: dat ze nogal verwaand doet, nep is en mensen alleen maar date voor de pers-aandacht. Oei! Maar Taylor Swift lijkt de aanval goed te negeren. Normaal laat ze zich wel uitlokken tot uitspraken over anderen, maar dit keer niet.


Teen Mom Farrah Abraham plaatste een geheim sms-je tussen haar en acteur Charlie Sheen online. Charlie Sheen was daar niet zo blij mee en liet dat weten. Hij noemde haar een wanhopige vreetzak en een 'stilstaand douche aqua'… Wat dat ook moge zijn (waarschijnlijk weet alleen Charlie wat hij bedoelde), het klinkt niet zo fijn.


Kendall Jenner plaatste op social media dat het leven soms zo zwaar kan zijn voor een tiener. Ze hoopte dat het leven af en toe wat makkelijker zou zijn. De dochter van Courtney Love, Frances Bean Cobain, reageerde op haar bericht. Ze wees Kendall erop dat er kinderen in de wereld zijn die niet eens schoon drinkwater hebben. Frances zei ook dat ze liever een 'scumbag' is dan een 'fucking idioot', met een verwijzing naar Kendall.


Beyoncé was niet op komen dagen op de tweede bruiloft van haar vader. Ze zou het te druk hebben. Geruchten deden de ronde dat het kwam omdat Beyoncé haar moeder wilde steunen. Haar vader was namelijk vreemd gegaan tijdens het huwelijk met de moeder van Beyoncé. Familie problemen stonden dus in de weg?


Amandy Bynes, die op deze foto zelf lichtblauw haar heeft, maakte nogal gevoelige opmerkingen naar bepaalde mannen en vrouwen. Ze stelde een lijstje met lelijke mensen op, en zette daar heel wat bekende artiesten op. Drake, Rihanna, Miley Cyrus en zelfs president Obama. Ze wordt niet heel serieus genomen gezien ze zelf heel wat aan haar lichaam en gezicht heeft laten verbouwen.


Bron