Wereldverbeteraars

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Overal zijn verhalen te horen over bijzondere gebeurtenissen, maar de meest bijzondere gebeurtenissen en acties zijn toch echt de momenten waarop mensen elkaar helpen. Een gebeurtenis of actie die voor andere mensen een voordeel kan zijn en waarbij mensen niet alleen aan zichzelf denken.
We helpen elkaar eigenlijk niet genoeg, maar wanneer de kans er is, gebeurt er wel heel wat speciaals. Om een kleine impressie te geven van hoe mensen in andere landen elkaar helpen, hebben we hier een foto-reeks. Dat een foto meer zegt dan duizend woorden gaat hier zeker op. De foto's vertellen een verhaal waarin bij sommigen duidelijk naar voren wordt gebracht wat mensen allemaal wel niet voor elkaar overhebben. Laat je inspireren en maak het verschil! Het gezegde is niet voor niks "wie goed doet, goed ontmoet".

Een 8 jarig meisje met Leukemie had nog maar een paar weken te leven. Als laatste wens wilde ze een kerstzangers die liedjes voor haar wilden zingen. Een grote groep mensen hadden zich verzameld bij haar ouderlijk huis. Het meisje kon binnen het gezang horen en haar moeder plaatste een foto op Facebook voor de mensen. Het was een foto van het zieke meisje met het onderschrift:"Ik kan jullie nu horen! Ik hou van jullie!"

Politieagenten geven een taart brengen aan een pasgetrouwd homo-stel. Hun huwelijk was nietig verklaard, omdat mensen van hetzelfde geslacht niet mogen trouwen volgens de staat.

Een jongen had een bericht op het dak van het ziekenhuis (waar zijn moeder lag) geschreven.

Een man speelde de hele tramreis op zijn viool, dat deed hij voor een baby die anders bleef huilen. Zijn muziek hield haar rustig!

Een bloemetje per dag kan iedereen vrolijk maken. Al helemaal als het bloemetje gratis is!

De man geeft les aan zijn vrouw die de alfabet vergeten is, omdat ze haar geheugen is verloren.

Een oude man neemt zijn vrouw elk jaar mee varen in het begin van de zomer om haar een sprookjesachtige dag te bezorgen.

Een apart stel, maar schattig om ze zo te zien

Een islamitische man gaf een man in de bus zijn schoenen. De man had namelijk geen schoenen, waarschijnlijk omdat hij zwerver was. De islamitische man liep zelf op blote voeten de bus uit terwijl het winter was.

Iemand die voor jou de meter van de parkeerautomaat bijvult, hoe lief is dat?!

De twee meisjes hierboven hebben de beste verjaardag ever.

Bron