Meest tenenkrommende universiteitsvideo ooit

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hoe lok je nieuwe studenten naar een universiteit? Met een muziekvideo! Deze leerlingen van Loughborough University in de VS gingen zeer enthousiast aan de slag met het nummer La La La van Naughty Boy. Een goed plan zou je denken. Maar het effect van de video was toch niet helemaal zoals gehoopt. Dat komt vooral omdat deze clip plus het zelf ingezongen nummer echt bar en bar slecht is. De leerlingen dansen een beetje ongemakkelijk en houterig voor de camera en kunnen geen van allen echt zingen. Ook hebben ze voor een tekst gekozen die totaal niet in het ritme van de muziek past. Dat is op zich natuurlijk niet erg - het is ergens juist wel schattig - maar erg professioneel komt het niet over.

De video heeft op het internet een hoop negatieve reacties gekregen. Sommige vergelijken het nummer zelfs met Friday van Rebecca Black. De leerlingen laten via Facebook weten dat de video is opgenomen als grap en dat mensen het allemaal veel te serieus nemen.

Pssst: als jij na de zomer gaat studeren moet je je uiterlijk 1 mei ingeschreven hebben bij een universiteit. De deadline was vroeger pas op 1 september, maar sinds dit jaar op 1 mei!