Erotische Ontdekker Anouk (VIII)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft van alles in de slaapkamer en vertelt op Vrouwen.nl elke maand over haar avonturen.

Een maand van werken, vrienden bezoeken, dingen regelen, dingen uitzoeken en nog meer regelen. Of het nu komt omdat de maand een paar dagen korter is of omdat ik zo druk bezig geweest ben, de maand lijkt voorbij te vliegen! Nog altijd mis ik de armen van mijn ex, het leventje wat we hadden en alles wat we samen deden. Maar ik probeer rationeel te blijven denken en alles voor mezelf helder te houden. Ik moet door met mijn leven, en nee dat is niet makkelijk, maar het is niet onmogelijk! Tijd om de schouders eronder te zetten en weer een balans te vinden tussen werk, vrienden en familie en ontdekken. Want ja, hoewel het de afgelopen maand niet zo veel was, heb ik wel geprobeerd om dingen te doen.

Ik ben deze maand vooral bezig geweest met anaal. Hoe raar ook, ik moet er nog steeds niet veel van hebben, maar ben wel nieuwsgierig en wil ook mensen daar goed advies over kunnen geven. En ja hoe kan je advies geven als je het zelf niet gedaan hebt? Ik kwam er aan het begin van de maand achter dat ik een toy in huis had die ik wel erg leuk vond, maar eigenlijk helemaal vergeten was om te testen. Ik noem hem... mijn blije rups! Hahaha ja ik weet het, wat een idiote naam, maar dames als jullie op de foto's kijken dan snappen jullie wel waarom ik hem zo noem toch? Deze anaal ketting ziet er gewoon vrolijk uit.

Dat ik deze toy ging testen was ook gelijk de eerste keer dat ik aan zelfbevrediging zou doen, sinds ik weer bij mijn ouders woon. Leuk? Nee, ik vond het eerst behoorlijk genant! Ik ben gewend geraakt aan de privacy die ik had, ik had een heel huis voor mezelf als ik iets wilde testen, hoefde niet bang te zijn dat anderen mij zouden horen, of iets zouden vinden. Nu ik weer bij mijn ouders woon, denk ik steeds dat anderen mij kunnen horen of dat ze ieder moment mijn collectie aan toys kunnen vinden. Eigenlijk onzin want ik krijg alle privacy die ik nodig heb en mijn ouders zitten niet aan of in mijn spullen. Maar toch...

Toen ik uiteindelijk besloot om mijn rups te testen voelde ik me behoorlijk opgelaten, ik kon me ook niet zo goed ontspannen en zoals jullie weten is dat best wel belangrijk wanneer je iets anaal wilt inbrengen. Ik besloot dan ook om mijn rups te testen wanneer ik helemaal ontspannen was, en ja dat ben ik eigenlijk altijd wel als ik onder de douche sta. Ik zal niet helemaal vertellen van hoe en wat, dat kun je hier namelijk lezen, maar ik kan wel zeggen dat ik weer eens helemaal in een deuk lag! Moet je je voorstellen dat je die rups in probeert te brengen en je tussen je benen die ogen ziet. Nu ik dit schrijf lig ik weer in een deuk, mijn collega die even verderop zit, kijkt me nu ook wel erg raar aan. Maar dat maakt niet uit. Om terug te komen op mijn verhaal, het ging niet helemaal zoals ik hoopte en ik ben dan daarna ook maar overgeschakeld op een andere toy.

Ik heb deze maand ook een artikel online gezet over anale seks in het algemeen. Gewoon wat tips en tricks voor als je anale seks wilt hebben. Waar moet je op letten en wat kan je wel en niet proberen. Dat soort dingen. Wil jij meer weten? Lees dan dit artikel maar eens.

Een ander artikel wat online ging deze maand is een artikel over mijn bezoek bij een webcamgirl! Ik was nieuwsgierig, niet normaal! Ik had er echt super veel zin in. Vond het ook erg tof dat deze lieve en mooie dame mij uitnodigde. Toen ik aankwam merkte ik wel dat ze een beetje zenuwachtig was, wat ook wel te begrijpen was. Maar gelukkig voelde ze zich snel op haar gemak bij me en ik moet zeggen dat ik ook snel op mijn gemak was. We hadden best wel lol samen en ze vertelde me van alles. Ze had een kort interview voor me opgesteld en ik wist dit. Ik zou in de eerste instantie alleen haar vragen beantwoorden en daarna haar camsessie observeren. Maar toen ik onderweg was naar haar, kon ik het niet laten om ook vragen voor haar op te stellen. Ja, ik ben gewoon erg nieuwsgierig!

We gingen in een snel tempo door de vragen heen en toen kwamen we bij het gedeelte van haar camsessie. Ik kreeg de indruk dat ze zich toen wel een beetje opgelaten voelde en dat snapte ik ook wel. Gelukkig ben ik niet vreemd met naakte vrouwen, zelfs niet als die met zichzelf spelen. Ik probeerde me rustig op te stellen, nog geen veertig centimeter naast haar, zodat ik met haar mee kon kijken en lezen op het scherm. Ik voelde een soort van spanning in mijn buik, ik kan het niet zo goed omschrijven. Een bepaalde nieuwsgierigheid en opwinding denk ik. Maar nogmaals, ik kon het niet zo goed plaatsen. Tijdens de sessie vertelde ze me van alles en ik probeerde alles te onthouden en in steekwoorden dingen op te schrijven voor mezelf. Dat lukte aardig maar ik ging soms zo op in de sessie dat ik vergat te schrijven. Gelukkig heb ik wat dit soort dingen aangaat wel een goed geheugen, dus uiteindelijk kwam dat wel goed! Wil je meer lezen over mijn ontmoeting? Kijk dan hier.

Tsjah, dan komen we bij het kopje swingen. Heb ik dat nog gedaan de afgelopen maand, na mijn break up? Ja, ik dacht eraan, ik verlangde naar een relaxte avond vol genot, plezier en gezelligheid. Of ik dacht dat ik het kon? Nee. Ik was zo ontzettend bang dat ik een avond vol tranen en snotpieken zou kweken als ik zou gaan swingen dat ik er niet over nadacht. Wanneer ik aan swingen dacht, dacht ik aan mijn ex. Aan onze swing momenten. En trouwens, als ik wilde swingen, met wie zou ik dat dan gaan doen? Ik zou eerst weer even met bekenden kunnen proberen om te kijken of het werkte. Zij weten hoe mijn situatie is op het moment dus dat zou wel veilig zijn. Toch twijfelde ik heel erg. Als ik met bekenden zou swingen zou ik ook weer moeten denken aan mijn ex. Maar met vreemden durfde ik toch eigenlijk ook niet echt. Of toch wel?

Toen ik een paar weken single was kreeg ik via via, uhm via, (ja zo ongeveer) contact met een heel leuk stel. Lief, knap, aardig en beiden met een goede dosis humor. Ik had ze verteld over mijn situatie en ik zou met ze afspreken voor een drankje, om elkaar wat beter te leren kennen. Toen ik daarheen ging, zat ik letterlijk te trillen als een rietje, zo zenuwachtig was ik. Ik was totaal uit mijn comfort zone en ik moest steeds aan mijn ex denken, hoe hij mij steeds rustig had gekregen. Ik sprak mezelf een beetje vermanend toe en zette een lekkere hardstyle remix op. Daar werd ik wel een beetje rustig van. Ik hield mezelf voor ogen dat een drankje mij niet zou bijten! Althans daar ging ik vanuit dan.

Eenmaal op locatie (thuis locatie) was ik meer ontspannen. Ik voelde me op mijn gemak bij dit koppel. Met een heerlijk kopje koffie begonnen we te kletsen, en ik was na een half uur vrijwel helemaal ontspannen. Nou ja om een lang verhaal kort te maken, het bleef niet bij koffie en een drankje. Mijn lichaam verlangde naar aanraking en daar werd haarfijn op in gespeeld. Twee mensen die behoorlijk goed mijn gevoelige plekjes wisten te raken! Ik ga niet heel veel verder in op die avond omdat ze niet wilden dat ik zou schrijven, een kleine vermelding via dit artikel was geen probleem maar verder komt dit niet op mijn blog.

Ik heb die avond iets gedaan wat ik nooit dacht te gaan doen met swingen, namelijk het gebruiken van een buttplug. Nou ja, het was meer ontvangen. Haha, ik was er zelf verbaasd over, maar het voelde niet verkeerd! Ik vertrouwde ze op de een of andere manier meer dan dat ik de mensen van mijn andere dates vertrouwde (op een uitzondering na). Een indrukwekkende avond voor mij dus. Ik had een date gehad, had iets anaal gedaan en voelde me goed daar over! Ik kon mijn andere gevoelens van verdriet en dergelijke goed uitschakelen en genieten van die avond. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ik heb ze dan later ook nog wel een keer bedankt voor die avond. De stap nemen om weer te gaan swingen leek me veel groter, maar zij lieten mij inzien dat ik wel degelijk kan en mag genieten. Dat ik niet alleen maar verdrietig hoef te zijn, dat ik ook dingen kan doen die ik leuk vind. En dat ik dat ook alleen kan doen. Het is niet zo dat ik alleen maar dingen kan doen als ik iemand aan mijn zijde heb!

Een stukje zelfvertrouwen is weer gevonden, ik ben ik. Ik maak makkelijk contact, ben nieuwsgierig en wil ontdekken, ik wil genieten en plezier maken. En nee, niet alles is makkelijk, ik mis geregeld die sterke armen om me heen, zijn geur wanneer ik mijn neus in zijn nek of haar drukte, zijn lippen op de mijne. Ik mis mijn ex, ja dat is zo. Maar ik ga verder. Stapje voor stapje weliswaar, maar hé; Je moet eerst kunnen lopen voor je kan rennen, toch?

Xxx Anouk