Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Vrouw met baard

De 23 jarige Harnaan Kaur heeft al sinds ze elf jaar oud is een baard. Deze bijzondere aandoening wordt veroorzaakt door PCOS, wat ervoor zorgt dat het lichaam veel testosteron aanmaakt. Buiten gezichtsbeharing heeft Harnaan ook last van haargroei op haar borst en armen.

Harnaan werd met haar aandoening zo erg gepest dat ze het huis niet meer uit kwam en zelfs aan zelfmoord dacht. Dit veranderde nadat ze zich op haar zestiende liet omdopen tot sikh. Als sikh is het verboden om nog enig lichaamshaar te verwijderen of af te knippen, waardoor Harnaan nu voor altijd met een baard door het leven gaat.

Zelf zegt de vrouw nu gelukkiger te zijn dan ooit. Ze voelt zich vrouwelijk en sexy met haar baard. Ze heeft zelfs een baan gevonden als assistente op een kleuterschool. Harnaan heeft al meerdere huwelijksaanzoeken gekregen nadat ze bekend werd op het internet en hoopt in de toekomst een leuke man tegen te komen om mee te trouwen. Een mooi verhaal over acceptatie van je eigen lichaam, als je het ons vraagt.

Bron