Sixpack binnen één seconde

Lifestyle door Vrouwen redactie

Van vadsig papzakje naar een gespierde handsome hunk binnen een seconde. Jezelf in het zweet werken kan worden verbannen naar het verleden. Met dit geweldige T-shirt wordt al je vet zo plat als een dubbeltje gedrukt en aan het zicht onttrokken. Door het shirt wordt je lichaam in de vromen van super spieren gedrukt. En dat allemaal binnen één seconde!

Of wacht… Grapje. Geloofde je dit écht?


Nee, de website TheFlatteringMan is niet op het web neergezet om dikke mensen te stimuleren om al hun vet te behouden en lekker ongezond te leven. Zodra je langer dan een paar seconden op de website aanwezig bent (waaruit je dus laat blijken dat je echt geïnteresseerd bent) gaan de alarmbellen letterlijk rinkelen en word je vaderlijk toegesproken door een godsgeschenk van een man (zie hieronder). We weten zijn naam niet, maar man wat zijn we blij dat hij bestaat!

We mogen het Push Up Muscle Shirt niet kopen van hem, hij vertelt ons vaderlijk dat we vanaf nu volwassen beslissingen moeten maken. Dat houdt volgens hem in: het parfum Old Spice kopen. Het moge duidelijk zijn waar dit een reclame voor is. Maar dat doet geen afbreuk aan de lach-factor van dit filmpje. Eigenlijk kunnen we niet uitleggen hoe grappig het is, je moet gewoon zelf even de website TheFlatteringMan bezoeken. Het is de moeite waard!