Wat je hebt gemist bij de MTV awards

Celebs door Vrouwen redactie

Gisteravond waren de MTV awards in het Ziggo Dome in Amsterdam. MTV reikt op deze avond verschillende awards uit aan artiesten. De eerste award ging naar Bruno Mars. Zijn nummer Locked out of Heaven is verkozen tot Best Song en de award werd uitgereikt door Carice van Houten. Niet alle winnende artiesten waren aanwezig, zo kon Justin Bieber zijn award voor beste mannelijke artiest niet zelf in ontvangst nemen en bedankte One Direction en Macklemore & Ryan Lewis via een videoboodschap voor hun gewonnen awards. Katy Perry was er wel zelf om een liedje te zingen en haar prijs in ontvangst te nemen, zij werd verkozen tot beste vrouwelijke artiest. Zelfs aan artiesten van Nederlandse bodem was een award geweid, namelijk ‘Best Dutch Act’. Deze werd gewonnen door Kensington.

Wij vertellen je wat je nog meer hebt gemist.

Afrojack was de Nederlandse temperaturen niet meer gewend, dus hij kwam in zijn skijack. Waar Laura Whitmore en Redfoo van LMFAO wel weer om konden lachen.



Eva Simons had de hoogste kuif van het hele publiek.



Miley Cyrus droeg een Tupac-jurkje, hoewel ze daarna snel in een ander, nóg minder verhullend pakje kroop voor haar optreden.



Ellie Goulding wilde haar ondergoed graag laten zien, en dat lukte aardig.



Sylvie Meis was gorgeous as ever.



Katy Perry zag eruit als een Disney prinses, en liet tijdens haar optreden zien dat ze kan vliegen.



Miley Cyrus had haar hoogst opgesneden badpak uitgekozen om in op te treden. Wat ze overigens steengoed en loepzuiver deed.


Bruno Mars rockte een afro en zong zijn nummer 'Gorilla' terwijl iedereen keek naar de paaldanseres die hij had meegenomen en die naast hem kronkelde en zwierde.




Foto's via Reporters & Twitter

Bron,bron,bron,bron