Erotische Ontdekker Anouk IV

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die sinds enige tijd aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft niet alleen van alles met haar vriend in de slaapkamer, maar doet ervaringen op binnen de swingerswereld. Elke maand vertelt Anouk op Vrouwen.nl over haar avonturen.

En we hebben weer een leuke maand achter de rug! Ontzettend veel gelachen, geleerd en gewerkt en natuurlijk geëxperimenteerd! We trapten deze maand af met een date met een bekende van ons. Nou ja eigenlijk hebben we de hele maand alleen met bekende stellen gedate. Of wij nog steeds ieder weekend daten? Nee dat niet, we moeten soms wat rust nemen en naast het daten gaat het gewone leven ook verder.

Misschien kun je je nog wel herinneren dat we gedate hebben met een stel dat LED-ballonnen had opgehangen als sfeerverlichting. Dit stel hebben we weer mogen ontmoeten en ook dit keer hebben we het weer ontzettend naar ons zin gehad! Naast dat we de “normale” seks ervaringen hadden, hebben we tijdens deze date een uitstapje naar een park gemaakt. Dit park was in de buurt en het gaf net even een extra spanningsfactor. Ik heb wel erg gelachen om hoe zenuwachtig de jongen van dit stel was. Hij was behoorlijk bang betrapt te worden, wat natuurlijk wel te begrijpen is. Maar gelukkig was dit niet het geval en hebben we kunnen genieten en kunnen lachen tijdens ons buitenavontuurtje! Toen we weer terug waren op honk, heb ik nog iets anders getest. Namelijk een setje dat electro schokken geeft. Ik riep voorbarig dat ik dat wel eens wilde proberen maar toen dat doosje eenmaal in de huiskamer was, werd ik toch wel een beetje zenuwachtig. Ja, ik was wel nieuwsgierig hoe dat zou voelen, maar stel nou dat het echt zeer deed? Gelukkig viel het alles mee en ben ik weer een ervaring rijker. Als je meer over deze date wilt lezen kan dat hier.

Een andere ervaring die me altijd bij zal blijven is een ervaring die ik heb opgedaan met een stel waar we geregeld mee daten. Alleen schrijf ik niet over hen, want zij willen dat liever niet en dat respecteer ik. Weten jullie nog dat ik het vorige maand had over dat stel wat een DP (double penetration) deed? Nou, ik gaf toen te kennen dat mij dat helemaal niks leek, maar daar kom ik inmiddels op terug. Ik heb zelf voor het eerst in mijn leven een DP gedaan. Ik was onwijs zenuwachtig, het voelde alsof heel mijn keel werd dichtgeknepen en alsof mijn benen gemaakt waren van drilpudding. Het kwam heel spontaan, het besluit om het te proberen, zo spontaan dat ik ook niet echt tijd had om erover na te denken en terug te krabbelen. Ik liet mijn vriend eerst anaal penetreren en toen dat geen pijn deed, kwam die andere jongen er ook bij. Ik weet niet zo goed hoe ik het gevoel moet omschrijven, het voelde vol, erg vol. Maar wel erg lekker ook. Je krijgt zoveel prikkels binnen op zo’n moment! Echt heel bijzonder om dat zo voor het eerst mee te maken. En ja, eerlijk is eerlijk, ik was dan ook wel behoorlijk trots toen we later lekker ontspannen op het matras lagen te kletsen. Ik, Anouk, die altijd zo tegen anale seks is, leert er nu ook van te genieten! Mijn glimlach is die rest van die avond niet meer van mijn gezicht geweest geloof ik. Oke, stiekem glimlach ik steeds als ik eraan terug denk.

Zijn jullie eigenlijk al een beetje met de feestdagen bezig? Ik wel! Al dat gedoe rondom zwarte piet gaat een beetje langs me heen. Wel stom als je dagelijks met kinderen te maken hebt, maar toch. Ik ben al volop bezig met kerst! Ik vind dat zo’n onwijs leuke periode! Het is gezellig en echt een familie en vrienden ding. Er is dan ook een nieuwe categorie in mijn shop: Kerst. Ik ben al druk bezig een aantal outfits uit te zoeken die ik leuk vind, voor swing dates en voor thuis. Lekker even afwijken van het “normale”!

Normaal vertel ik jullie nu een stukje over wat ik geprobeerd heb qua toys, of binnen mijn relatie, maar deze maand gaat mijn aandacht even uit naar iets anders. Namelijk naar jullie. De lezeressen van mijn artikelen. Dat er mannen zijn die mijn blog volgen, dat is wel duidelijk. Maar ik ben mijn blog niet begonnen voor mannen, eigenlijk. Als ik eerlijk ben, ben ik mijn blog begonnen voor vrouwen. Ik wilde vrouwen helpen die het niet makkelijk zouden hebben wanneer zij met swingen zouden beginnen. Een luisterend oor bieden, laten zien dat sommige gedachten of gevoelens niet vreemd zijn, en laten zien dat zij er niet alleen voor staan. Ik wil helpen denken over oplossingen als iemand ergens een probleem in ziet, en raad geven wanneer iemand daarnaar vraagt. Ik liep zelf tegen veel dingen aan toen mijn vriend over swingen begon. Ik werd erg onzeker en ik wist met de situatie geen raad. Ik begon zelfs aan mijn relatie te twijfelen. Ik wil voorkomen dat andere meiden in net zo'n situatie komen. Ik had een vriendin waarmee ik over sommige dingen kon praten. Het feit dat ik niet meer zeker was van mijn relatie en van mijn gevoelens heb ik echter nooit besproken met haar. Ik wil met mijn blog aan jullie, de lezeressen en de misschien wel toekomstige ontdekkers laten zien dat jullie vragen en gevoelens herkenbaar zijn.

Nu ik dus een tijdje mijn blog heb, merk ik dat er veel mannen zijn die mij openlijk volgen, op Twitter en andere sociale media. Ook vooral mannen liken mijn Facebook pagina. Zijn er dan helemaal geen vrouwen die mij volgen, of mijn blogs lezen? Jawel! Er zijn vrouwen die mij volgen, maar heel veel vrouwen ook niet! Volg jij mijn verhalen? En volg je mijn social media accounts? Doe je dat dan openbaar of wil je dat juist niet? En waarom dan niet? Ik wil graag weten wat jullie vrouwen van mijn site vinden! Willen jullie mij dit keer helpen?

Tot slot, ik ga komende maand ook mijn grenzen verleggen. Waarom ik het kernwoord onzeker overal tegenkom? Omdat ik dat in veel dingen nog wel degelijk ben! Ook ik twijfel over mezelf, over bepaalde dingen die ik doe en onderneem. Misschien een beetje vaag allemaal maar ik hoop jullie hier in de toekomst meer duidelijkheid over te geven. Tot op zekere hoogte dan, want sommige zaken zijn wel echt privé. Maar van de andere dingen zal ik jullie op de hoogte houden, laten weten hoe ik het ervaren heb, en jullie daarmee misschien handvaten geven voor als jullie misschien dingen gaan doen die erop lijken.

Ben jij ook bezig met “ontdekken”? Geniet dan van de speciale momenten, en heb geen spijt van de dingen die je laten lachen!

Xxx Anouk