3 Handige telefoongadgets + win shoptegoed!

Wonen door Vrouwen redactie

Een van de grootste irritaties van de 21e eeuw: een telefoon met een lege batterij. Op nummer twee: sporten met je telefoon in je (zweet)hand. Met stip op nummer drie qua irritaties: een touch screen dat niet werkt omdat je handschoenen aan hebt, waardoor je op de fiets eerst je handschoen moet uittrekken en vervolgens met je blote hand aan de snijdende wind moet blootstellen. Gelukkig zijn voor deze problemen inmiddels ook slimme oplossingen bedacht - zie hieronder.
Op Smartphonehoesjes.nl vind je o.a. handige iPhone 5 accessoires en gadgets voor o.a. Nokia, Samsung en HTC. Dan hoef je je nooit meer te ergeren! Bovendien geeft Vrouwen.nl 5x €15,- shoptegoed van Smartphonehoesjes.nl weg…

1. Autolader
Heb je wel een oplader bij de hand, maar geen stroombron? Dan kan je auto uitkomst bieden. Zorg dat je een autolader in je wagen hebt liggen, dan heb je altijd en overal een telefoon met volle batterij. Je plugt hem gewoon in wat vroeger de sigarettenaansteker werd genoemd, en kunt elk apparaat met een usb-aansluiting opladen, of een autolader aanschaffen die speciaal aansluit op jouw telefoon. Smartphonehoesjes.nl heeft veel verschillende autoladers in het assortiment.


2. Sportarmband
Met je telefoon in je hand sporten is zó 2012. Bind je telefoon gewoon om je arm, met een sport armband! Dan heb je handen vrij voor bijvoorbeeld een extra setje push ups tijdens het hardlopen. Het is belangrijk dat je telefoon goed past in de armband, zodat hij niet gaat schuiven of schudden.

3. Touch screen handschoen
Doordat deze handschoenen speciale vingertopjes hebben, geleiden ze de spanning die je vinger op het touchscreen zet. Een normale handschoen doet dat niet, waardoor je een touch screen niet kunt bedienen. Deze slimme touch screen handschoenen beschermen je handen én zorgen dat je zonder koude vingers met je telefoon kunt blijven spelen.

Win: 5x €15 shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl

Wil jij gadgets scoren bij Smartphonehoesjes.nl? Wij geven 5x €15,- shoptegoed weg, zodat je zelf kunt kiezen welk type het beste bij jou past.

Winnen?
- Reageer op dit artikel en laat weten welk gadget jij zou uitkiezen als je wint
- Plak je reactie in een mail en stuur deze naar info@vrouwen.nl. Heb je geen Facebook? Geen probleem, alleen mailen is ook voldoende!

Succes!

Deze winactie loopt tot 27 november. Winnaars krijgen bericht per mail.