De herfst is weer begonnen!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De sjaals komen weer tevoorschijn, de paraplu zit weer standaard in je tas, je komt met ontploft en pluizig haar of juist een kledder natte kop aan op je werk en het openbaar vervoer raakt nog voller dan dat het al was. Voordat je er erg in hebt, ben je alweer aan het klagen over het herfstseizoen van dit jaar. Maar eigenlijk is de herfst helemaal niet zo erg en heeft het ook echt wel zijn mooie kanten. Wij noemen er vijftien voor je op!


1. Als het straks eenmaal -10 is en je weg vriest op de fiets, hoop je dat het eigenlijk nog herfst zou zijn.


2. Door de regen zullen meer mensen kiezen om gebruik te maken van het ov. Hoe meer mensen in de trein, hoe meer kans je maakt eindelijk eens op "Hartstocht in de trein" te komen.


3. Eindelijk kun je je super leuke en schattige Hema paraplu gebruiken.


4. Regen is het perfecte excuus om de auto te pakken in plaats van de fiets.


5. Je kunt weer warme chocolademelk drinken zonder meteen een schuldgevoel te krijgen. Joh, dat ene vetrolletje extra zie je echt niet onder een dikke wintertrui.


6. Nog even en "Love Actually" mag weer in de dvd-speler.


7. Tijdens de herfst is het de perfecte temperatuur om te shoppen: je zweet niet tijdens het passen en je bril beslaat ook nog niet bij binnenkomst van de winkel. Let's go!


8. Boswandelingen zijn tijdens de herfst op zijn leukst.


9. Je hoeft je hier niet meer druk om te maken.


10. Je hoeft niet meer in zeesterhouding te liggen voordat je in slaap valt, maar gewoon weer heerlijk onder de warme dekens.


11. Je kunt gewoon aan één stuk doorslapen, zonder vier keer wakker te worden om op muggenjacht te gaan.


12. In plaats van je avonden door te brengen met 25 funniest homevideos kun je weer genieten van écht leuke programma’s, want het televisieseizoen is weer begonnen! Trash-TV-modus "aan".


13. Je zweet niet meer de godganse dag.


14. Iedereen is terug van vakantie. Je hoeft je vrienden niet meer te missen.


15. Je hoeft niet meer naar vakantiefoto's op Facebook te kijken van ‘vrienden’ die in Amerika, Curacao, Tenerife of Ibiza vertoeven terwijl jij met een emmer water in je achtertuin zit, of erger nog: terwijl jij op een benauwd kantoor zit.


Bron,Bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron