Filmtip: About Time

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Nothing Hill, Bridget Jones’s Dairy en Love actually zijn door de gemiddelde vrouw (en metroman) he-le-maal grijs gedraaid. We krijgen er nooit genoeg van en blijven ze keer op keer in de DVD-speler stoppen. Een paar tissues er doorheen snotteren en wegzwijmelen, het liefste verpakt in de armen van een knappe man.
We kunnen weer een nieuwe film in dit rijtje plaatsen, jeej, want schrijver en regisseur van de boven genoemde films heeft weer een nieuw pareltje van een romantische komedie: About Time. Zet de Kleenex en knappe man maar vast klaar, want vanaf 10 oktober kun je de film al in de bioscoop zien. Voor de eerste keer, daarna volgen natuurlijk al die 10.000 andere keren dat je het niet kunt laten om de film nog een keer te checken.

Waar gaat het eigenlijk over?
Voor de genen die nog niet om waren bij het lezen van ‘de schrijver en regisseur van onder andere Nothing Hill, Bridget Jones’s Diary en Love Actually': de film gaat over de jonge adovocaat Tim Lake (Domhall Gleeson) die van zijn vader te horen krijgt dat de mannen van zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, onzekere Mary (Rachel McAdems) gooit hij deze gave in de strijd om haar voor zich te winnen. En meer geven we niet prijs, want dan verklappen we teveel.



Bron