Redactiedagboek september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

Het was weer tijd voor een bestelling van Just Eat en deze keer werd het (weer) Sushi. Een klein beetje omdat het Colette’s laatste week was en vooral omdat het natuurlijk ontzettend lekker is! Met z’n drietjes (Claartje, Colette en nieuw stagiaire Pauline) hebben we genoten van de sushi, die we volgens de 'sushiwetenschap' infographic hebben opgegeten. We werden die week niet alleen verwend met sushi, ook kregen we op vrijdag allemaal lekkere gebakjes van Colette omdat het haar laatste dag was.


Die week was het ook tijd voor Pauline’s eerste perspresentatie, en wel van het shampoomerk Guhl. Toen we binnenkwamen werden we al lekker verwend met een versgemaakt sapje, waarna we vervolgens een interessante presentatie kregen over de nieuwe shampoolijn van Guhl. Na deze presentatie konden we door naar boven voor een kleurenanalyse, wat ontzettend handig was omdat we nu precies weten welke kleuren ons fabulous staan! Na afloop kregen we nog een goodiebag met de nieuwe shampoo flessen, die natuurlijk meteen even getest moesten worden. Het resultaat: heerlijk zachte en lekker ruikende haren. Helemaal goedgekeurd dus!


Claartje werd opgemaakt in de pop-up store van LOOkX door make-up artist Mart Reker. We maakten extra veel foto's voor een tutorial die volgende maand te zien is op Vrouwen.nl. We zullen daarin stap voor stap uitleggen hoe je deze look van LOOkX zelf kunt creëren. Want wat wij kunnen, dat kun jij ook!



C&A presenteerde haar nieuwe denim collectie en Claartje was erbij, samen met Tess van Fashionscene. Dacht je dat C&A een tikkeltje braaf was? Niets van waar! Van stoere spijkerbloezen tot bolhoedjes met kattenoortjes; wij hebben ons verlanglijstje alvast opgesteld. Enne, de denim-on-denim trend is ook komende herfst nog helemaal goed, dus je weet waar je moet zijn!



Collega Madelon van Ze.nl nam afscheid van de redactie. Ze begint een eigen website over koken en lekker eten (LaCuizine.nl) en zoals je ziet zijn haar eigen kookkunsten niet mis! Zowel de Oreo cupcakes als de zelfgemaakt chocolade/pinda/smartie/rozijnen-rotsen waren op binnen no-time.



De postbode bezorgt wekelijks leuke pakketjes, en deze maand zat door onder andere een doos met L’OR Espresso koffiebonen bij. Want Senseo, dat is voor de luie koffiedrinker! Handig aan de koffie van L'OR Espresso is dat de sterkte van de koffiebonen op de verpakking staat, zodat je weet wat je kunt verwachten. Wie niet van té straffe bakjes houdt, zoals wij, kiest dus voor 'Elegante', met een milde, diepe smaak. Van onze mannelijke collega's die stévige koffie drinken begrepen we dat 'Fortissimo', de sterkste variant, smaakt alsof je een echt Italiaanse espresso drinkt.