Acteurs die films laten floppen

Celebs door Vrouwen redactie

Er zijn acteurs waarvan je van tevoren al weet dat hun nieuwe film geweldige veel geld gaat opbrengen, zelfs al voordat je de trailer überhaupt gezien hebt. Nou zijn er ook minder fortuinlijke acteurs, wier films tegenwoordig niet zoveel meer opleveren. Of dat echt puur aan de acteerkwaliteiten van de persoon in kwestie ligt durven we niet te zeggen, maar het is wel héél toevallig als je in minimaal vijf films op een rij speelt die allemaal floppen. Toch?

De acteurs die op dit moment aanzienlijk aan het falen zijn? Wij zetten er vijf voor je op een rijtje.

1. Clive Owen
Waarom Clive Owen geen success heeft als boxoffice-acteur, dat vragen wij ons ernstig af. De acteur lijkt gewoon niet zoveel geluk te hebben met het grote geld binnenhalen, zelfs niet wanneer hij samenwerkt met extreem getalenteerde schrijvers en regisseurs. Maar er staan flink wat films van hem op de planning, dus misschien komt het nog.

Geflopte films: Elizabeth, The Golden Age, The International, Intruders


2. Ryan Reynolds
De immense populaire (en knappe!) acteur Ryan Reynolds is het succes van vroeger een beetje kwijt. Waar elke film met hem in de hoofdrol eerst volledig uitverkocht was zijn zijn laatste films behoorlijk geflopt. Gelukkig heeft hij tegenwoordig wel veel geluk in de liefde, hij is heel gelukkig met zijn vrouw Blake Lively.

Geflopte films: The Green Lantarn, The Change-Up, Turbo

3. Katherine Heigl
De Grey’s Anatomy-actrice heeft zichzelf niet erg likeable gemaakt door veel te klagen over haar werk. Haar eerdere films leverden nog flink wat op, maar de populariteit van de actrice lijkt wel met de minuut te dalen.

Geflopte films: Killers, One For The Money, The Big Wedding


4. Lindsay Lohan
Wat een verrassing, Lindsay levert niet veel meer op in de bioscoop. Naast haar bezoekjes aan elke afkickkliniek in het land kunnen we ons ook niet voorstellen dat ze nog veel tijd heeft om druk bezig te zijn met acteren. Ze heeft voor zover bekend ook geen enkele nieuwe klus meer op haar agenda staan.

Geflopte films: Georgia Rule, I Know Who Killed Me, The Canyons


5. Taylor Kitsch
Dit bewijst wel dat uiterlijk ook niet alles is, want Taylor mag er zeker zijn met zijn looks! Na zijn rol in Friday Night Lights is het hem gewoon niet meer gelukt om een rol te vinden die hem nog wat succes op ging leveren.

Geflopte films: John Carter, Battleship, Savages


Wij snappen ook wel dat een film meer is dan alleen een acteur en dat er veel meer factoren bijdragen aan het floppen van een film. Toch vinden wij het wel frappant dat al deze acteurs in zoveel geflopte films op rij zijn verschenen. Wat vind jij?


Bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron, bron, bron