Afhaalseks bij de seks drive-in

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Naast de standaard drive-in restaurants en bioscopen kunnen mensen in Zwitserland sinds gisteren ook gebruik maken van een heuse seks drive-in. In Zurich werd al tijden naar een oplossing gezocht om ervoor te zorgen dat het stadscentrum niet meer volstond met tippelende vrouwen. Omdat de gemeente wist dat ze het niet konden verbieden, wilden ze er controle op kunnen houden. Zo zijn zij op het idee gekomen voor een seks drive-in.

Op een voormalig industrieterrein in het westen van de stad kunnen de Zwitserse prostituees voortaan hun geld verdienen. Er is een route waarlangs de mannen een vrouw kunnen kiezen en een prijs kunnen overleggen. Daarna zijn er negen seksboxen waar de auto in geparkeerd kan worden en de transactie kan worden voltooid. Er zijn een hoop regels verbonden aan het gebruik van de seksboxen. Klanten moeten ouder zijn dan 18, elk voertuig mag maar door een persoon bemand zijn en condooms moeten meteen weggegooid worden.

Sommige prostituees denken dat er minder klanten op af zullen komen, omdat ze afgeschrikt zullen worden door de streng gecontroleerde omgeving. Het is voor hen echter wel een stuk veiliger; elke seksbox is namelijk voorzien van een noodknop, waarmee de prostituees de bewaking kunnen waarschuwen.

Wat denk jij, goed idee of gaat dit hartstikke mislukken?


Bron

Foto's via Reporters