Redactiedagboek augustus

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!



De nieuwe 'Amazon' collectie van sieradenmerk Ivy & Liv werd gepresenteerd in Amsterdam, en was weer verdraaid hebberig makend. Op onze verlanglijst staan de 'love'-ring en het kettinkje met pistool op een gedeelde eerste plaats. Ook nieuwsgierig geworden? Je shopt Ivy & Liv online, maar bijvoorbeeld ook bij Tenue des Nimes in de Haarlemmerstraat in Amsterdam.


Wat een schattig potje, deze Nivea Soft verpakking! Het is ontworpen door modeontwerper Giles Deacon, die het toch een tikkie brave Nivea een modewaardige make-over geeft. Ze zijn verkrijgbaar vanaf september. Gelukkig verandert er niets aan de creme zelf, die blijft even fris en hydraterend. Zoals het hoort, bij Nivea.



We zijn gek op feestjes en natuurlijk helemaal als die draaien om mooie mannen! Ondanks de hitte (het was een tropische dag) waagden wij ons dus naar de uitreiking van de Cosmopolitan Hot Body award, waar zoveel halfnaakte mannen rondliepen dat we het alleen nog maar warmer kregen. Het was een close call tussen Manuel Broekman, Jan Kooijman en Jim Bakkum, maar die laatste is er met de enige echte Hot Body Award vandoor gegaan! Zelf poseerden we ook nog even voor de foto met een stel hot body's...



Rimpels in het gezicht hebben we hier op de redactie nog niet echt, maar we willen natuurlijk wel voorkomen dat die ooit komen. Daarom sloegen we braaf aan het smeren met de nieuwe Volume filler van Eucerin, die je gezicht volume geeft. Want het blijkt dat het niet zozeer rimpels zijn die je gezicht 'oud' doen lijken, maar het verlies aan volume is minstens zo'n grote boosdoener! Na het smeren voelt de huid steviger, dankzij o.a. magnolol en oligopeptiden. Dat u 't weet.



Een tijdje terug wilden we ook al een poging doen tot het bleken van onze tanden met natuurlijke producten. Omdat we nog steeds niet zo'n fan zijn van de dure methodes van de tandarts, zijn wij heel blij met deze nieuwe tandpasta van Pearl Drops. Lekker makkelijk, want het is gewoon een tandpasta, maar je moet wel drie keer per dag je tanden ermee poetsen als je resultaat wilt zien. Al het poetsen is wel de moeite waard, na ongeveer zes weken zijn je tanden zo'n vijf tinten lichter!