Fotodagboek Blogger Annemerel (III)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Annemerel is freelance redacteur en blogger voor Annemerel.com. Ze is een beetje blond, dol op shoppen en eten, fanatiek hardloper en viert dit jaar het 10-jarig (!) bestaan van haar eigen blog. Elke maand beschrijft Annemerel voor Vrouwen.nl hoe haar drukke leven eruit ziet.

Juli stond voor mij voor het grootste gedeelte in het teken van vakantie. Vakantie in Italië! Het fijne van freelancen is dat je het in principe overal kunt doen en dus heb ik drie weken met mijn familie in Italië genoten.



En dat begon dus met dit soort ontbijtjes. Jummmmmm!



Hoewel ik op vakantie was, kon ik mijn telefoon toch niet lang met rust laten. Gelukkig vertelde mijn iPhone uit zichzelf vaak dat ik moest stoppen. Haha, hoe vaak dat ding oververhit is geraakt afgelopen maand… Heel frustrerend, want het gebeurt altijd op het moment dat het net niet uitkomt.



Zusterliefde in Verona, één van mijn favoriete plekjes in Italië.



Aperol Spritz sorbet! Need I say more?



Op de eerste zaterdag van juli begint in Italië de saldi. Je hoeft geen Italiaans te kunnen om te begrijpen dat dat ‘uitverkoop’ betekent. Wij vertrokken die dag naar Milaan. Van te voren had ik mezelf een budget gegeven, maar na de eerste winkel had ik dat budget al overschreden. Ja, en als je dan toch bezig bent…



Mijn vakantie was geen excuus om niet te sporten. Die marathon moet toch echt over drie maanden gelopen worden... En dus liep ik op maandagmorgen 20 kilometer hard langs het Gardameer.



Om vervolgens de rest van de dag met mijn laptop aan het zwembad te liggen.



De dag erna vertrokken we naar een plekje net onder Florence. Helemaal niet erg om te werken onder dit soort omstandigheden. Alhoewel, het internet…. Ugh, Italië lijkt wel een derdewereld land wat internet betreft!



De tweede helft van de vakantie kwam ook mijn vriend naar Italië en hij had een leuke verrassing bij zich: een Fiat 500! Yes, scheuren door de bergen!



Plank-offffff! Alle pizza’s, pasta’s, gelato’s en chocolade broodjes moesten er natuurlijk ook weer vanaf.


When in Rome, do like the Parisians do! Er zit een Ladurée in Rome, daar moest ik natuurlijk mijn favoriete macaron eten: de Rose Pétale!



Doe de brug!



Na het kijken van de Tour de France was ik zelf ook enthousiast geworden voor de fiets. Ik dacht, dat moet ik wel kunnen met m’n marathonbenen. Nou, niet dus. Ik ben meerdere keren op een heuvel afgestapt, om de rest van de berg rennend naast mijn fiets te beklimmen.



All good things come to an end... Na drie weken reden we weer naar huis. Tijdens een stop langs de Deutsche Autobahn werd natuurlijk ook gewerkt.



Gelukkig is Nederland ook zo slecht nog niet, na thuiskomst heb ik een lekker stukje hardgelopen op het strand en dat levert dit soort plaatjes op.



Ik ben door Nike in de gelegenheid gesteld om mijn eigen Nike Flyknits te ontwerpen. Ik vind ze zooooooo mooi geworden! Zo mooi, dat ik ze niet met hardlopen aandurf, want daar worden ze snel lelijk van. Hahaha.



Na alle Italiaanse hoogstandjes, vond ik het tijd voor een hoogstandje van mezelf, een Gazpacho.



Om geld in te zamelen voor dance4life organiseren Esmée en ik deze zomer verschillende bootcamps. Op zondag 28 juli was de eerste, in het Vondelpark in Amsterdam. Het was zoooooo cool!



Thanks meiden! Jullie geven me zoveel energie! Kan niet wachten om meer van jullie te ontmoeten deze zomer!



Wil je meer lezen van Annemerel? Kijk op haar website of lees haar dagboek van vorige maand.