Waar zou jij seks voor opgeven?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We roepen allemaal wel eens dat we seks heel leuk en belangrijk vinden en je hoort ons ook klagen als het een tijdje te rustig is geweest tussen de lakens. Toch blijkt uit onderzoek dat wij heel veel dingen nog veel belangrijker vinden dan een spannend nachtje onder de lakens. Hier de acht dingen waar sommige mensen seks wel voor op zouden willen geven.

1. Ons favoriete eten
Uit een enquête van Bon Appetit uit 2012 bleek dat 75% seks op zou geven voor hun favoriete eten. Niet helemaal eerlijk natuurlijk, aangezien de enquête puur onder etensliefhebbers is gehouden… Wij zijn er nog niet helemaal over uit, nooit meer chocolade of nooit meer seks. We hebben het liefst gewoon allebei!


2. Studieboekenvrij studeren
Een wereld zonder studieboeken die meegesleept en geleerd moeten worden lijkt voor elke student ideaal, maar om er nou seks voor op te geven? 25% van de geënquêteerde studenten vindt het een half jaar droog staan meer dan waard.

3. Internet
21% van ons zou haar seksuele ontmoetingen liever opgeven dan de felbegeerde toegang tot het internet.


4. Facebook
Deze verslaving aan social media zou ons seksleven nog wel eens om zeep kunnen helpen. 20% van alle vrouwen heeft toegegeven dat ze liever een week lang seksen opgeeft dan naar Facebook gluren.


5. Een beter lichaam
Volgens een enquête heeft maar liefst 68% gezegd dat ze seks voor zeker een maand zouden willen opgeven in ruil voor een perfecte bikini body. Nou ja, als je na die maand het lichaam mag houden, zouden wij hier ook wel even over na willen denken.


6. Goede nachtrust
12% van alle Amerikanen zou seks opgeven voor een betere nachtrust. Persoonlijk kunnen wij best een nachtje met iets minder slaap, de volgende dag leven we op de spannende herinneringen.


7. Je baan
700 mannen tussen de 21 en 50 is gevraagd of ze seks op zouden geven om hun baan te houden. 43% zei ja. We zullen het maar wijden aan de crisis…


8. Je iPhone
15% van de mensen zou liever een weekend seks opgeven dan hetzelfde weekend volledig iPhone-loos door moeten brengen. Beetje overdreven, drie dagen zonder telefoon moet te doen zijn als er hete seks tegenover staat!

Waar zou jij seks voor opgeven?


Bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron