Slechtste overval-vermommingen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Stel, je gaat een bank/winkel/tankstation beroven. Er zijn natuurlijk een aantal dingen waar je dan over na moet denken. Tijdstip en locatie, maar ook zeker niet te vergeten: je vermomming. Dat laatste is nou net waar de volgende boefjes net iets minder (of juist net iets teveel) over nagedacht hebben…

1. Permanente markers
Dit stelletje slimmeriken heeft hun gezichten volgestift met zwarte markers voor een beroving op een appartement. Vreemd genoeg zijn ze later opgepakt door de politie, die herkende namelijk hun vermomming. Ze zullen wel gebaald hebben dat ze per ongeluk permanente stiften gebruikt hadden.


2. Kerstmanpak
Deze kerstman was minder van het geven, maar méér van het nemen. Schijnbaar heerst er geldnood in huize Claus, want deze kerstman beweerde dat hij het geld nodig heeft voor zijn elfjes. Fijne kerst allemaal!


3. Duct tape
Alsof het niet stommer kan besloot Kasey Kazee een masker te maken van duct tape. Helaas was hij niet slim genoeg om de duct tape niet direct op zijn huid aan te brengen en had de politie de eer om het stukje voor stukje van zijn gezicht af te trekken. Waarschijnlijk was de man gewoon bang om getackled te worden, dit masker is in ieder geval niet zo makkelijk af te rukken…


4. Boom
Blijkbaar kun je het beste gewoon een hoop takken op je lichaam plakken. De man die met deze boomvermomming een bank in Manchester heeft beroofd is namelijk niet gepakt.


5. Strings
Twee mannen van 19 en 24 kwamen schijnbaar net bij hun vriendinnetjes vandaan toen zij besloten een winkel te beroven. Zij hadden besloten hun gezichten te bedekken met strings, omdat dat uiteraard het meest bedekkende stukje ondergoed is… Belangrijk detail: een string was blauw, de andere was groen.


6. Clownspak
Het was geen Halloween, maar toch besloot deze vrouw die dag verkleed te gaan als clown. Ze beroofde een bank in Pennsylvania en ging ervandoor met $7.000. De politie heeft haar later gearresteerd toen ze in haar auto een sigaret aan het roken was.


7. Verf
Twee mannen hebben als vermomming hun gezichten geverfd. Een van de dieven had na de inbraak moeite met ademen en is daaraan gestorven.


8. Je handen
Kiekeboe! Deze dief bedacht dat zijn handen toch wel de ultieme vermomming zouden zijn. Het vreemde is dat hij wel binnenkwam met een echt masker, maar hij heeft dat later om onbekende redenen afgedaan, waarna hij zijn handen voor zijn gezicht hield. Hoe hij zijn buit mee naar buiten nam is vraag...


9. Masker van een zwarte man
Conrad Zdzierak gebruikte als vermomming een masker dat eruitziet als zwarte man. Hij kwam er bijna mee weg, totdat zijn vriendin de maskers vond en hem aangaf bij de politie.


10. Plastic tasje
En als je dan echt geen inspiratie hebt voor een leuk masker, dan pak je toch gewoon een plastic tasje? Dat is in ieder geval wat Jamie Neil dacht toen hij een benzinestation ging beroven. Zijn partner in crime was niet veel slimmer, hij deed alsof zijn mobiele telefoon een pistool was…


Bron, bron, bron, bron