Redactiedagboek (Juni)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!


We testten de BB cream van Olaz Total Effects. BB cream staat voor Be a Beauty cream. Het vervangt de dagcrème, zonnebrand (SPF 15) en bevat foundation van Max Factor. Dat scheelt tijd én geld. We hebben de crème zo goed mogelijk uitgesmeerd in ons gezicht waardoor het goed met onze eigen huid vermengd en je hem amper voelt of ziet zitten. Dat is knap, voor een foundation. Deze crème hebben we opgenomen in ons beautyritueel! De BB cream van Olaz ligt voor €21,99 in de winkel.


Op 19 mei liep Claartje samen met Vrouwen.nl's sportieve bloggers de Nike We Own The Night run, een wedstrijd van 10km in het Amsterdamse Westerpark. Met een tijd van 52.45 liep ze geen persoonlijk record, maar toch een aardige tijd. Annemerel van Annemerel.com was nog veel sneller; ze sjeesde binnen 50 minuten over finish. Ook Esmée van Workthates knalde tijdens haar eerste hardloopwedstrijd.

Na de succesvolle hardloopwedstrijd werden we door Nike uitgenodigd om hun nieuwste schoen Flyknit te customizen. Hoewel alle kleurcombinaties mogelijk waren gingen wij voor een basic schoen met grijs/witte zool. Leuk detail is het roze lipje op de hiel; ook zitten er roze spikkels in de grijze zool. Cool hè? Ook jij kunt de Nike Flyknit (of andere Nike schoenen) customizen met Nike-ID.Bezorgd door de postbode: LOOkX Bio gezichtspoeder met SPF 20, dat zorgt voor een stralende huid met een zomerse gloed. Door de mineralen wordt de huid gevoed, en de beschermingsfactor 20 beschermt de huid tegen de zon. Het poeder blijft niet zoals vele andere poeders op de huid liggen, maar wordt egaal opgenomen, zodat je op een natuurlijke manier kunt shinen!


Ook in de brievenbus vonden we deze te cute koffer van Miss Etam, met daarin in een zomerse jumpsuit. Heerlijk voor een chilldagje in huis, of een relaxte dag op het strand. Bedankt Miss Etam!Een combinatie van paars en nude tinten kleuren deze zomer. En laten dat nou net de kleuren zijn die we kregen opgestuurd van Be Creative: de nieuwste make-up lijn van ICI PARIS XL. Paars en roze tinten voor op je lippen, nagels en ogen. Wij vonden het het mooist om paars op de lippen en nude op onze ogen aan te brengen, of andersom: nude tinten op de lippen en paars op onze ogen. Knallen maar, deze zomer!


Heb je vragen voor de redactie, of wil je graag andere dingen zien in ons redactiedagboek? Laat het ons weten en tip de redactie!