Fotodagboek Blogger Annemerel

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Annemerel is freelance redacteur en blogger voor Annemerel.com. Ze is een beetje blond, dol op shoppen en eten, fanatiek hardloper en viert dit jaar het 10-jarig (!) bestaan van haar eigen blog. Elke maand beschrijft Annemerel voor Vrouwen.nl hoe haar drukke leven eruit ziet.

Ik begin de maand in Italië, het weer was niet fantastisch (waar was het weer wel fantastisch in mei?) maar ik hield mezelf wel bezig. Met touwtje springen bijvoorbeeld!



En met hardlopen door de modder! My Nikes are more dirty than yours!



Gelukkig was het ook nog wel eens droog en dan liep ik gewapend met iPhone en camera in mijn hand door mijn favoriete plekje aan het Gardameer: Bardolino.



Of ik dronk een lekkere Aperol Spritz...



Bij thuiskomst was het tijd om hardloopschoenen uit te proberen voor een advertorial op Annemerel.com. Ik woon op twee kilometer lopen van het strand, dus meestal loop ik mijn rondjes door de duinen.



Ik was niet lang in Nederland, want na een paar dagen vertrok ik alweer naar Sevilla voor een persreis met Vueling. Daar was het overigens wél mooi weer!



Sightseeing in Sevilla by bike! Ik vind het zo fijn om een stad op een sportieve manier te ontdekken. Vaak loop ik ‘s ochtends een rondje hard en beweeg ik me de rest van de dag per fiets.



Ondertussen in Nederland... Stond ik in mijn moeders trouwjurk in de Metro Mode. Toevallig waren mijn ouders net die dag precies 29 jaar getrouwd!



Toen ik zaterdagavond thuis kwam uit Sevilla sprong ik snel onder de douche, een uur later had ik namelijk met een vriendinnetje in de stad afgesproken voor cocktails. Om 0.00u zou ik namelijk jarig zijn!



Happy birthday to me! Op 12 mei, moederdag, werd ik 24.



Mijn vriend verraste me die dag met een ontbijtje op bed. Aan mijn hoofd is te zien dat ik een soort van écht verrast ben.



Mijn verjaardag spendeerde ik voor een groot gedeelte in de keuken! Voor mijn collega’s (25 in totaal) maakte ik salted caramel brownies.



De dag na mijn verjaardag had ik een date met mijn BFF, samen vierden we onze verjaardagen. Laura is namelijk een paar dagen na mij jarig.



Ik gaf mezelf ook een verjaardagscadeau, nieuwe Nike Free’s...



En diezelfde middag kreeg ik ook weer een super fijn paar hardloopschoenen van New Balance. Ja, ik kan inmiddels een museum beginnen met de hoeveelheid hardloopschoenen die ik heb.



Ik ontdekte deze The Great Gatsby advertentie op mijn blog. Hoe cool! Ik keek al lang uit naar de film en was groot fan van het boek. Zo leuk om dan ook een advertentie op mijn blog te zien.



#Throwbackthursday: deze foto van Laura en mij werd twee jaar geleden gemaakt in Parijs, over twee maanden gaan we weer! Yes!



Mijn vriend kan heel goed koken en kookte een viergangendiner tijdens een dubbeldate met mijn vriendinnetje Kim en haar vriend Tom.



Niet alleen mijn vriend is een masterchef, mijn zusje kan er ook wat van. Ze maakte heerlijke ijsjes met kokosmelk en blauwe bessen, yummm!



Op eerste pinksterdag liep ik samen met Claartje van Vrouwen.nl, Esmée van Workthathes en mijn vriendinnetje Laura de We Own The Night Womens Run van Nike in het Westerpark, een afstand van 10 kilometer.



Yeah, we did it!



Ik liep een mooi PR, al zeg ik het zelf...



Mijn citroenrisotto is één van mijn favoriete gerechten voor de zomer!



Deze zomer bespreek ik iedere zondagmiddag een boek op mijn blog en dat betekent... iedere week een boek lezen! Zo kwam het dan ook dat ik op een regenachtige woensdagmiddag volledig legaal mijn bed in dook met een goed boek: The Fault in our Stars van John Green.



Receptje proberen voor Annemerel.com: Goji bessen in pure chocolade.



Kim had een heel fijn cadeau voor mijn verjaardag.. Samen sushi eten bij één van onze favoriete sushi restaurants in Den Haag, Oni!



Het weekend na de 10K van Nike liep ik alweer een wedstrijd, dit keer een halve marathon in Leiden. Ik had al lang geen lange afstand meer gelopen en was dan ook niet zo zeker van mijn zaak. Tot een uur voor de wedstrijd heb ik zelfs getwijfeld of ik mee zou doen. Uiteindelijk ben ik super blij dat ik mee gedaan heb, ik heb alweer een PR gelopen.



Mooie tijd toch?



Ik schrijf niet alleen voor Annemerel.com, ik werk ook voor Girlscene. Samen met een vriendinnetje nam ik een video op voor een advertorial van Braun.



Ik heb een nieuw ontbijt. Ontbeet ik voorheen iedere ochtend met twee eieren, tegenwoordig doe ik dat met havermout. Ik kon me niet voorstellen dat ik het daadwerkelijk zou lusten, maar het valt best mee. Hoe ik dit maak lees je hier.



Samen met 10 lezeressen liepp ik de Ladiesrun in Rotterdam. We werden gesponsord door New Balance, zij zorgden niet alleen voor deze fantastische shirts, maar ook voor broekjes en schoenen voor iedereen! Heel fijn! En zo leuk om eindelijk eens wat lezeressen te ontmoeten en mijn liefde voor hardlopen te delen.



Liefde gaat door de maag, als ik thuis kom van werk uit Amsterdam staat het eten vaak al klaar en dan tref ik dit soort taferelen aan...



Of dit... Hmmm!



Wil je meer lezen van Annemerel? Kijk op haar website of wacht tot haar tweede dagboek volgende maand online komt.