Baby door toilet gespoeld

Kinderen door Vrouwen redactie

Een moeder in China heeft haar pasgeboren kind op een wel heel onorthodoxe manier het huis uit gezet. De baby werd teruggevonden in een rioolbuis, nadat de moeder het kindje door het toilet had gespoeld. Later beweerde de jonge vrouw dat ze op het toilet was bevallen waarna de baby ‘per ongeluk’ in het riool belandde.

Het kindje werd gevonden (met de navelstreng en placenta er nog aan) door buurtbewoners, die gehuil hoorden in het gebouw waar de moeder woont. Er wordt ook gezegd dat de moeder het babygehuil zelf heeft gemeld, waarbij ze in eerste instantie verzweeg dat zij de moeder van het kind was. Met behulp van de brandweer werd het baby’tje uit de rioolbuis gered.

Wonder boven wonder maakt de baby het inmiddels goed, met alleen enkele schaafwonden. In China is het aantal ongewenste (tiener)zwangerschappen ongekend hoog, onder andere omdat er totaal geen seksuele voorlichting wordt gegeven op scholen. De moeder van de rioolbuisbaby was waarschijnlijk zo wanhopig dat het doorspoelen van haar kind haar de beste oplossing leek. Maakt dat de zaak iets begrijpelijker, of verdient deze vrouw het niet om ooit nog moeder te zijn?


Pas op: de volgende foto kan schokkend zijn...

Bron, bron.