Deze Filmhelden zijn ook Helden in het Echt

Celebs door Vrouwen redactie

Ze hangen vaak de held uit in films, maar in het echte leven kunnen filmsterren ook helden zijn. Wist je dat Arnold Schwarzenegger ooit een man heeft gered van een verdrinkingsdood? Ook o.a. Brad Pitt en Kate Winslet staan hun mannetje (en vrouwtje) in noodsituaties.


Vin Diesel

Vin Diesel heeft twee kinderen gered uit een brandende auto, nadat de auto een ongeluk veroorzaakte.


kate winslet

Tijdens een vakantie van Kate Winslet sloeg de bliksem in haar vakantiehuis. Ze heeft direct haar kinderen naar buiten gebracht en daarna redde ze haar schoonmoeder.


tom cruise

Tom Cruise zag hoe een auto een vrouw aanreed en vervolgens doorreed na het incident. Hij belde de ambulance en wachtte samen met de vrouw op de ambulance. De vrouw bleek niet verzekerd te zijn en kon de hulpdiensten niet betalen. Daarom heeft Tom Cruise de rekening van 7000 dollar voor haar betaald. Dit is niet zijn enige heldendaad. Toen tijdens zijn vakantie met Nicole Kidman een schip zonk, heeft hij ook nog eens twee jongens gered.


Arnold Schwarzenegger

Spierbundel Arnold Schwarzenegger heeft een man uit het water gered nadat de man werd overvallen door een ernstige kramp die hem zijn leven had kunnen kosten.


Brad Pitt

Op de set van de film War Z redde Brad Pitt een vrouwelijke figurant die was gevallen tijdens een zombie-scene. De 700 andere figuranten verpletterden haar bijna, maar Brad kon haar nog net op tijd redden. Op het filmfestival in Venetië verrichte hij een gelijkwaardige heldendaad. Een vrouwelijke fan gleed naar beneden waardoor ze bijna in het water terechtkwam. Brad Pitt kon dit voorkomen en redde haar van een afschuwelijke val.

Bron