Klaar voor Kerst Met s.Oliver

Mode & trends door Vrouwen redactie

Het is alweer bijna tijd voor Kerst, dus moeten we er weer op en top uit zien. Heb jij al nagedacht over je outfit? Of moet je nog inkopen doen? In dat laatste geval moet je eens kijken bij s.Oliver. De collectie met het thema ‘Celebration’ zorgt ervoor dat jij de kerst geheel in stijl doorkomt. En niet alleen jijzelf, maar ook je vriend, vader, zelfs je telefoon zullen er feestelijk uitzien.

- scroll naar beneden voor meer! -


Met deze collectie van s.Oliver zie jij er overdag casual chic uit en voor de avond kun je je helemaal optutten om er een spetterend feestje van te maken. Dit rode jurkje draag je naar werk onder een blazer, maar zodra de kerstborrel begint gooi je die over je bureau en grijp je je glitter clutch tevoorschijn. Waar is dat feestje?

Ook voor accessoires is s.Oliver de place to be. Of het nu een met gouden en zwarte parels bezette ketting is of een strikje voor je vent - dat het overigens ook heel goed doet bij jou, op een wit overhemd! Om ook je telefoon leuk aan te kleden kan zo'n kleurrijk hoesje natuurlijk ook niet ontbreken.


Pssst... Vanaf 14 december maak je via de facebookpagina van s.Oliver kans op een mini iPad. Dat je 't weet.