Nieuwe manier van daten: begin in bed en eindig samen aan de bar

Single & daten door Sabine

Wie alleen al haar Facebooktimeline opent kan niet hebben gemist dat het vandaag Valentijnsdag is. Overal zie je zoetsappige berichtjes en dito foto’s voorbijkomen. Voor singles is dit echter alleen maar een reminder van het partnerloze bestaan. Ben jij voornemens volgend jaar ook een valentijn te hebben? Ontmoet die van jou dan tijdens Nederlands eerste omgekeerde speeddate. Bij dit nieuwe dateconcept begin je met je date in bed en eindig je samen aan de bar.

Je date beginnen in bed klinkt misschien als een grap, maar matrassenstartup Matt Sleeps is bloedserieus. Om jou aan de liefde van je leven te koppelen, organiseert het bedrijf omgekeerde speeddates waarbij je met 15 mannen (of vrouwen) een ‘vluggertje’ hebt. Vier minuten lang heb je de tijd om je date het hemd van het lijf te vragen (niet letterlijk: de kleren blijven namelijk gewoon aan in bed), voor je de volgende date hebt. Klikt het? Dan zetten jullie de date voort aan de bar.

De omgekeerde speeddates vinden op 2 maart plaats in de Supperclub in Amsterdam. In totaal liggen 35 Matt matrassen klaar om 70 deelnemers te verwelkomen. Lijkt jou dit spannende dateconcept wel wat? Inschrijven kan hier.