Lifestyle / Media
Media

Momenten die in elk seizoen van Boer zoekt Vrouw voorkomen

Reageer 0

Vanavond mogen we weer! Het negende seizoen van Boer zoekt Vrouw gaat nu echt van start. Het liefdesavontuur speelt zich dit jaar niet op Nederlandse boerderijbodem af, maar dat betekent niet dat de zoektocht erg verschilt. De volgende momenten zien we élk seizoen weer terug. En ja, daar genieten we van.

Beeld: KRO NCRV

Een berg aan brieven
Er zit altijd een boer tussen wiens brieven niet in één jutezak passen (ons geld zetten wij dit jaar in op boer Marc uit Zambia). En natuurlijk heeft die beste boer ‘zoveel briev’n niet verwacht’. Het programma liet overigens weten dat dit jaar in totaal 1199 brieven naar de boeren werden gestuurd, dus het zou maar goed kunnen dat alle heren met een mond vol tanden naar de hoeveelheid brieven staren.

De tenenkrommende stilte tijdens de speeddate
Na een secure selectieprocedure zijn dan tien dames uitgekozen voor de befaamde speeddates. Met de een zijn drie minuten zo gevuld, maar met de ander vlot het niet zo. En daar is-ie dan: de tenenkrommende stilte.

Een meegenomen cadeautje
Het zij tijdens de speeddates, het zij tijdens de aftrap van de logeerweek. Er zit altijd wel een dame tussen die een zelfgebakken boerencake meeneemt of komt met een ander leuk presentje.  

Een ritje op de trekker
Een tochtje op de John Deere (die overigens in 8 op te 10 gevallen brándschoon is), mag niet ontbreken in een Boer zoekt Vrouw-seizoen. Lekker knus op de tractor een stukje land ploegen. Wat houden we ervan.

Een blauwtje
Al zouden we graag willen dat iedereen haar boer op de witte tractor vindt, niet voor iedereen is de liefde op de boerderie weggelegd. Een traantje wordt nog weleens weggepinkt wanneer een dame met kriebels de logeerweek moet verlaten.

Meehelpen in de melkput
Hoewel je boeren in allerlei soorten en maten hebt, zit er elk seizoen wel eentje tussen met een melkveehouderij. Boerinnen to be in de melkput is daarom vaste prik. En de dames ondervinden elk seizoen weer hetzelfde: de melkmachines aan de uiers hangen is toch best lastig.

Yvon die toch wel even lastige vragen stelt
Niet elke boer die Yvon onderwerpt aan haar vragenvuur gaat hier gretig op in. Vooral wanneer het onderwerp gevoelens ter sprake komt, is er altijd wel eentje die moet bekennen dat-ie het niet zo goed weet. Thank god voor Yvon, want vaak weet de presentatrice het wel een beetje uit de beste boer te trekken.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen