Op deze momenten kun je wel even een thee gebruiken (+WIN)

Als grote theefans hier op de redactie kunnen we wel stellen: thee is zoveel meer dan alleen warm water met een smaakje. Thee kan op bepaalde momenten een bijna therapeutische werking hebben. Theerapeutisch, zouden we het willen noemen. Pickwick heeft een nieuwe theereeks gelanceerd, die goed zijn voor iedere situatie. Wanneer jij een thee kunt gebruiken? Sowieso op de volgende momenten:

1. Als je na een lange wandeltocht door een lekke band thuis komt

Rotweer betekent zo snel mogelijk naar huis om binnen op te warmen, maar je zult het net zien… gaat je band lek! Als een verzopen kat strompel je naar huis en eenmaal thuis heb je voor je gevoel een lichaamstemperatuur van beneden het vriespunt. Tijd om snel om te warmen dus, bijvoorbeeld met Pickwick Even Opwarmen.

2. Wanneer je love interest je vertelt dat hij het toch niet zo ziet zitten

Niet dat hij dat wist, maar in je hoofd stond je natuurlijk al met één been op het altaar. Des te pijnlijker als de man in kwestie je doodleuk vertelt dat ‘dit ‘m niet gaat worden’. Au! Ook al heeft koffie de bijnaam bakkie troost, ga jij toch liever voor een kopje thee: Even Opfleuren. En dan weet je al snel: zo leuk was ‘ie nou ook weer niet.

3. Na een flinke avond stappen

Je hebt er een heftige avond opzitten. Samen met je vriendinnen wilde je een wijntje drinken in het café, maar dit eindigde al snel in een uitgebreide danssessie tot in de vroege uurtjes in een club. Vandaag doe jij het dus rustig aan en kruip je met een kop Pickwick Even Bijkomen op de bank. En verder? He-le-maal niets. Totdat het tijd is om naar bed te gaan.

4. Aan het einde van een heel, heeeeel lange werkdag

Jij hebt je benen zo ongeveer uit je lijf gerend vandaag en je bent er dan ook heilig van overtuigd dat als jouw baas je zou zien - je sowieso per direct dikke opslag zou krijgen. Zo’n feest is het helaas niet, maar dat je jezelf mag verwennen staat vast - en je weet al hoe: met een fijne kop Pickwick Even Verwennen.

WIN: 1 van de 10 theeblikken

Zelf even genieten van een lekkere kop thee? Wij geven tien theeblikken weg met daarin de heerlijkste smaken passend bij elk moment. Beantwoord de vraag onder de foto hieronder, laat je gegevens achter en wie weet krijg jij één van de Pickwick theeblikken thuis gestuurd.