Op deze leeftijd is het het meest waarschijnlijk dat je partner vreemdgaat

Relaties door Sascha

Tot in de late uurtjes overwerken, leugentjes en te erg gesteld zijn op privacy: allemaal aanwijzingen dat meneertje hoogstwaarschijnlijk buiten de pot pist. Guess what… Uit onderzoek is nu gebleken dat niet alleen scheurtjes in de relatie voor overspel kunnen zorgen, maar ook je leeftijd speelt een grote rol.

Uit onderzoek is gebleken dat 39 dé leeftijd is om een slippertje te begaan. De studie ontdekte dat de kans om op deze leeftijd vreemd te gaan, twee keer zo groot is. Maar dat is niet het enige dat werd ondervonden. Ook werd duidelijk dat vreemdgaan het meest gebeurd wanneer mensen een nieuw decennium naderen binnen hun leeftijd, bijvoorbeeld 29 of 49.

Het onderzoek werd uitgevoerd door IllicitEncounters.com, een website die haar klanten aanmoedigt om vreemd te gaan (wat SecondLove in Nederland doet). Uit de cijfers van de website kwam naar voren dat er in Ierland steeds vaker wordt vreemdgegaan. Gezien het aantal aanmeldingen op de website, is er zelfs een toename van maar liefst 200 procent. Vreemdgaan zal toch geen trend worden?!